Home TOP NEWS Αυτοί που θα αγωνιστούν ξέρουν τι πρέπει να κάνουν!

Αυτοί που θα αγωνιστούν ξέρουν τι πρέπει να κάνουν!


Η ομάδα μας συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς την προετοιμασία της για το Σαββατιάτικο και τελευταίο παιχνίδι της Α’ φάσης του πρωταθλήματος κόντρα στον Αποέλ.

Απο την επόμενη μέρα του αγώνα με τον Ερμή όπου από αυτόν αποχώρησαν με προβλήματα τραυματισμού οι Φαμπιάνο, Βίτορ Γκόμες και Τσέποβιτς, γίνεται αρκετός λόγος αν θα προλάβουν να είναι έτοιμοι ή όχι για το ματς το Σαββάτου.

Είναι αρκετά λογικό να γίνεται ιδιαίτερη συζήτηση, αφού σε αυτή την φάση που εισέρχεται το πρωτάθλημα μας, όλοι ποδοσφαιριστές είναι χρήσιμοι και ιδιαίτερα όταν μιλάμε για ποδοσφαιριστές της κλάσης του Φαμπιάνο, του Τσέποβιτς και του Γκόμες, οι οποίοι μπορούν να βοηθήσουν και να συμβάλουν τα μέγιστα σε ένα παιχνίδι.

Όπως και να έχουν τα πράγματα, ο Χένινγκ Μπεργκ και οι συνεργάτες του έδειξαν ξανά κατά την διάρκεια της σεζόν, όταν η ομάδα μας μέτρησε κάποιες απουσίες λόγω τραυματισμών ή λόγω τιμωρίας, ότι δεν στηρίζονται σε δύο ή τρεις ποδοσφαιριστές, αλλά στο σύνολο κάτι που θα πράξουν και το ερχόμενο Σαββάτο.

Η ομάδα μας διαθέτει στις τάξεις της πολλούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και είμαστε βέβαιοι ότι όποιους και να επιλέξει ο Νορβηγός κόουτς για το παιχνίδι του Σαββάτου, αυτοί θα τα δώσουν όλα για να οδηγήσουν εκεί που πρέπει την ΟΜΟΝΟΙΑ, στη νίκη που θα μας κρατήσει στην κορυφή.