Home TOP NEWS Όσοι έμειναν έχουν στρωθεί στην δουλειά για το ματς με τον Απόλλωνα…

Όσοι έμειναν έχουν στρωθεί στην δουλειά για το ματς με τον Απόλλωνα…


Αυτές τις μέρες έχει μπει μια άνω τελεία όσον αφορά τις υποχρεώσεις της ομάδας μας για το πρωτάθλημα, καθώς την δεδομένη στιγμή έχουμε την διακοπή λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων.

Για κάποιους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας οι οποίοι θεωρούνται βασικά γρανάζια και δεν αποτελούν μέλη κάποιας Εθνικής ομάδας αυτή η διακοπή τους δίνει την δυνατότητα για να πάρουν μερικές ανάσες.  Πρόκειται φυσικά για τους Φαμπιάνο  Λέτσιακς, Ασάντε, Λούφτνερ, Γκόμεθ.

Απο εκεί και πέρα αγωνιστική δράση μπορεί να μην έχουμε υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα αυτό το διάστημα και η επόμενη που ακολουθεί είναι στις 5/4 με τον Απόλλωνα, ωστόσο στην ΟΜΟΝΟΙΑ δεν σταματούν την δουλειά για το συγκεκριμένο ματς.

Όσοι ποδοσφαιριστές λοιπόν έχουν μείνει στο «Ηλίας Πουλλός» δουλεύουν καθημερινά στις προπονήσεις με τον Χένινγκ Μπεργκ έτσι ώστε να παρουσιαστούν έτοιμοι και σε καλή κατάσταση με την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Φυσικά οι 13 ποδοσφαιριστές της ομάδας μας που απουσιάζουν στις Εθνικές τους θα παρακολουθούνται από το τεχνικό επιτελείο και με την επιστροφή τους σίγουρα θα καταρτιστεί κάποιο ειδικό πρόγραμμα γι αυτούς, αναλόγως φυσικά και με τον χρόνο που θα πάρουν στα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα.