Home TOP NEWS Δημοσίευμα στην Πορτογαλία για Φαμπιάνο: “Έχει κάποιες προτάσεις στα χέρια του”

Δημοσίευμα στην Πορτογαλία για Φαμπιάνο: “Έχει κάποιες προτάσεις στα χέρια του”


Το όνομα του Βραζιλιάνου κήπερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Φαμπιάνο δεν παίζει μόνο στις Ελληνικές ιστοσελίδες. Αυτή την φορά για τον τερματοφύλακα της ομάδας μας ασχολούνται και στην Πορτογαλία και συγκεκριμένα η ιστοσελίδα “Record”.

Στο δημοσίευμα της Πορτογαλικής ιστοσελίδας αναφέρονται τα επιτεύγματα του Φαμπιάνο με την φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ότι ψηφίστηκε ο καλύτερος ποδοσφαιριστής για το 2020 και ότι βρέθηκε στην καλύτερη ενδεκάδα της χρονιάς.

“Σε 28 αγώνες για το πρωτάθλημα, ο Φάμπιανο δέχτηκε μόλις 12 γκολ, αποτελώντας ένα σημαντικό κομμάτι για την ΟΜΟΝΟΙΑ να φτάσει στο πρωτάθλημα για να παραμείνει στην πρώτη θέση και σε καλή κατάσταση για να σηκώσει το τρόπαιο. Επίσης, ο τερματοφύλακας ήταν σημαντικός στην επίτευξη της συμμετοχής στους ομίλους του Europa League”.

Στην συνέχεια προσθέτουν ότι τα επιτεύγματα του δεν παιρνούν απαρατήρητα και ότι το όνομα του ακούγεται έντονα στην αγορά.

Η αγορά βλέπει τον Φαμπιάνο ο οποίος έχει κάποιες προτάσεις στα χέρια του. Αυτές έρχονται από Τουρκία, Ελλάδα, Σαουδική Αραβία και θέλουν να πείσουν τον Βραζιλιάνο”