Home TOP NEWS Γυρίζουμε σελίδα, σηκώνουμε κεφάλι ψηλά και… βλέπουμε μπροστά!

Γυρίζουμε σελίδα, σηκώνουμε κεφάλι ψηλά και… βλέπουμε μπροστά!


Είναι κοινώς παραδεχτό, ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ στα παιχνίδια της Β’ φάσης του πρωταθλήματος δεν έπιασε ψηλά στάνταρτ απόδοσης όπως την έχουμε συνηθίσει και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που πέταξε στον κάλαθο των αχρήστων 5 βαθμούς (δύο με Ανόρθωση και τρεις με Απόλλωνα).

Στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα η ΟΜΟΝΟΙΑ αν και συμπεριφέρθηκε άψογα στο μεσοαμυντικό κομμάτι, ωστόσο μπροστά της έλειψε η συγκέντρωση και η σωστή τελική πάσα, ενώ σε κάποια σημεία φάνηκε να λείπει η φρεσκάδα από τα πόδια κάποιων ποδοσφαιριστών, στοιχεία τα οποία πρέπει να δουλέψει άμεσα ο Χένιγκ Μπεργκ και οι συνεργάτες του.

Όπως και να έχουν τα δεδομένα ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω. Η ήττα έτσι όπως ήρθε(στα τελευταία στάδια του αγώνα) και η οποία ήρθε μετά από 4,5 μήνες(τελευταία ήταν με τη Νέα Σαλαμίνα) μπορεί να “πλήγωσε” αρκετά, ωστόσο στην ΟΜΟΝΟΙΑ καλούνται να γυρίσουν άμεσα σελίδα και να κοιτάξουν μπροστά και τους επόμενους αγώνες που απομένουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Την ερχόμενη αγωνιστική θα ανοίξει ο β’γύρος της Β’ φάσης των πλέι – οφ και μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος θα απομένουν πέντε παιχνίδια στα οποία οι ποδοσφαιριστές του Νορβηγού κόουτς θα κληθούν να τα δώσουν όλα, να κάνουν το 5×3, το οποίο θα μας επιτρέψει να πανηγυρίσουμε τον τίτλο.

Παρά τις απώλειες βαθμών στο ντέρμπι, η εμπιστοσύνη που υπάρχει στην ομάδα, στον Χένινγκ Μπεργκ και όχι μόνο, δεν θα χαθεί, άλλωστε είναι δύσκολο να χαθεί και είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία θα δουλέψουν όλοι μάζι στο “Ηλίας Πούλλος”, για να βρουν το τι πήγε στραβά για μπορέσουν να επαναφέρουν την ΟΜΟΝΟΙΑ ξανά στον δρόμο των επιτυχιών.

Βάζουμε λοιπόν για λίγο την καλόπιστη κριτική και το ότι έγινε στο ματς με τον Απόλλωνα στην άκρη και κοιτάζουμε μπροστά. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ναι μεν ηττήθηκε από τον Απόλλωνα αλλά παρέμεινε στην πρώτη θέση, ωστόσο από εδώ και πέρα τον ξέρουν όλοι ότι απαγορεύονται άλλες απώλειες.

Την ερχόμενη Κυριακή (11/04) λοιπόν και έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα στην βαθμολογία, η ομάδα μας έχει μπροστά της τον πρώτο από τους πέντε τελικούς που απομένουν και οι ποδοσφαιριστές θα κληθούν να αγωνιστούν με πάθος, τσαμπουκά και δύναμη έτσι ώστε να πάρουν το ζητούμενο που είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοι.

Τέλος αυτό που έχουμε διδαχθεί από τον καιρό που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας ο Χένινγκ Μπεργκ είναι ότι, είμαστε ΟΜΟΝΟΙΑ και πρέπει μετά τις αποτυχίες να σηκώνουμε άμεσα κεφάλι και είμαστε βέβαιοι ότι άπαντες στο “Ηλίας Πούλλος” αυτό θα πράξουν.