Home TOP NEWS Οι δύο που θα απουσιάσουν με Ολυμπιακό και αυτοί που είναι στο...

Οι δύο που θα απουσιάσουν με Ολυμπιακό και αυτοί που είναι στο όριο


Ο Ιταλός ρεφ που κλήθηκε να διαιτητεύσει τον αγώνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με τον Απόλλωνα έβγαλε 7 φορές από το τσεπάκι του τις κάρτες, εκ των οποίων οι τέσσερις ήταν για την ομάδα μας δύο σε ποδοσφαιριστές και δύο στον πάγκο.

Κίτρινες κάρτες στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα δέχθηκαν οι Γιόρντι Γκόμεθ και ο Χένινγκ Μπεργκ, ενώ την κόκκινη κάρτα από τον Marco Guida αντίκρισαν οι Τόμας Χούμποτσαν και ο προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας μας, Αντρεάς Λουγκρίδης.

Ο Γιόρντι Γκόμεθ να σημειώσουμε ότι δεν ήταν στο όριο και η κάρτα που δέχθηκε ήταν η πρώτη του στην φάση των πλέι – οφ, ενώ ο Τόμας Χούμποτσαν που δέχθηκε την απευθείας κόκκινη θα χάσει σίγουρα τα επόμενα δύο ματς που είναι με Ολυμπιακό και Ανόρθωση, ενώ αν του επιβληθεί έξτρα τιμωρία από τον Αθλητικό Δικαστή ίσως χάσει κι άλλα παιχνίδια.

Να σημειώσουμε ότι στο όριο των καρτών πριν από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα βρίσκονταν οι Ερνέστ Ασάντε και ο Ιωάννης Κούσουλος οι οποίοι αμφότεροι δεν δέχθηκαν κάρτα και παρέμειναν στις δύο, ωστόσο θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή στα επόμενα παιχνίδια να μην τιμωρηθούν.

Συνοπτικά λοιπόν οι ποδοσφαιριστές που θα απουσιάζουν από το επόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό λόγω καρτών θα είναι δύο, οι Τόμας Χούμποτσαν και Μίχαλ Ντούρις. Επίσης από αυτό θα απουσιάσουν οι τραυματίες Κίκο και οι ποδοσφαιριστές που ήταν στην Εθνική Ελπίδων και είναι περιορισμένοι.