Home TOP NEWS Το καλύτερο αντίδοτο στην ήττα θα είναι η αντίδραση και… η νίκη!

Το καλύτερο αντίδοτο στην ήττα θα είναι η αντίδραση και… η νίκη!


Το ντέρμπι με τον Απόλλωνα έχει μπει ήδη στο συρτάρι, καθώς σε πέντε μέρες ακολουθεί άλλο ένα σημαντικό παιχνίδι, αυτή την φορά με τον Ολυμπιακό.

Η ήττα στο Τσίρειο είναι γεγονός ότι πλήγωσε αρκετά και μάλιστα με τον τρόπο που ήρθε  (στα τελευταία λεπτά του αγώνα), ωστόσο στην ΟΜΟΝΟΙΑ ξέρουν ότι δεν μπορούν να μείνουν με το κεφάλι σκυμμένο, ειδικά σε αυτή την φάση του πρωταθλήματος.

Η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές γύρισαν ήδη σελίδα και άρχισαν να σκεφτόνται ήδη τον επόμενο αγώνα που είναι αυτός με τον Ολυμπιακό ο οποίος θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή(11/3) στο ΓΣΠ.

Μετά από μια ήττα, το καλύτερο αντίδοτο είναι η πάντα η νίκη στον αμέσως επόμενο αγώνα που ακολουθεί, γι αυτό και η ΟΜΟΝΟΙΑ στο παιχνίδι που έχει ενώπιον της με τον Ολυμπιακό, θα κληθεί να βγάλει αντίδραση και να πάρει το ζητούμενο που είναι οι τρεις βαθμοί, αν αυτοί έρθουν και με καλή εμφάνιση θα είναι ακόμη καλύτερα.

Ως γνωστόν η ομάδα μας πριν ανέβει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, βρέθηκε μετά από τις συνεχόμενες απώλειες με ΕΝΠ, Ολυμπιακό,Δόξα, Νέα Σαλαμίνα και Ερμή να είναι σε κάποιο σημείο του πρωταθλήματος στο -9, όμως έβγαλε αντίδραση, έδειξε χαρακτήρα μεγάλης ομάδας και κατάφερε να παραμείνει αήττητη για 4,5 μήνες καλύπτοντας έτσι το χαμένο έδαφος.

Είμαστε βέβαιοι ότι, ο Χένινγκ Μπεργκ και οι ποδοσφαιριστές του θα καταφέρουν να βρούν και πάλι τον τρόπο να επαναφέρουν την ΟΜΟΝΟΙΑ στις νίκες, οι οποίες θα μας δώσουν την ευκαιρία να φτάσουμε πιο κοντά στον τίτλο, αυτό φυσικά που θα χρειαστεί από όλους μας είναι η στήριξη με κάθε τρόπο για τα πέντε ματς που απομένουν μέχρι το τέλος.