Home TOP NEWS Επικοινωνία με ανθρώπους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ο Υπουργός Υγείας

Επικοινωνία με ανθρώπους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ο Υπουργός Υγείας

H OMONOIA στην ανακοίνωση που εξέδωσε το μεσημέρι όσον αφορά την απόρριψη της πρότασης της από τον Υπουργό Υγείας για παρουσία φιλάθλων στην φιέστα έγραψε χαρακτηριστικά στο τέλος της ότι “Για τυχόν εξελίξεις επί του θέματος, θα επανέλθουμε”.


Προς το παρόν δεν υπάρχουν ενδείξεις για αλλαγή της απόφασης του Υπουργείου Υγείας για να επιτρέψει παρουσία φιλάθλων στο γήπεδο την Δευτέρα το βράδυ, ωστόσο σύμφωνα με πληροφόριες ο αρμόδιος Υπουργός θα έχει εντός της ημέρας τηλεφωνική επικοινωνία με ανθρώπους της ΟΜΟΝΟΑΙΣ για να συζητήσουν το θέμα.

Αναμένουμε λοιπόν με ιδιαίτερη αγωνία να δούμε τι θα βγάλει η τηλεφωνική συζήτηση των ανθρώπων της ΟΜΟΝΟΙΑ με τον Κωνσταντίνο Ιωάννου, με την ευχή όλων να είναι η αλλαγή της απόφασης και να επιτραπεί τελικά η είσοδος οπαδών στο ΓΣΠ.

Το γράψαμε και το πρωί σε ρεπορτάζ μας ότι είναι ντροπή να μην αφήσουν τον κόσμο της ομάδας μας να πάει στο γήπεδο από την στιγμή που πέντε μέρες αργότερα θα ανοίξουν οι πύλες του ΓΣΠ για να υποδεχθούν περίπου 3 χιλιάδες οπαδούς στον τελικό κυπέλλου.