Home TOP NEWS Επιλέγουν ποιότητα και… όχι την ποσότητα!

Επιλέγουν ποιότητα και… όχι την ποσότητα!

Όπως και την περσινή μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, έτσι και την φετινή, δεν αναμένονται πολλές προσθήκες στην ομάδα μας.


Από το ρόστερ αποχώρησαν οι Βίτορ Γκόμες, Χάρης Μαυρίας και ο Τιάγκο, οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα παραμείνουν στο “Ηλίας Πούλλος” και έτσι η ομάδα προγραμματισμού θα μπορέσει να “χτίσει” πάνω σε αυτό τον βασικό κορμό.

Η φιλοσοφία όσον αφορά και στο κομμάτι των μεταγραφών έχει αλλάξει, αυτό που ζούσαμε τα προηγούμενα χρόνια με το ράβε – ξήλωνε και που έρχονταν 10 καινούργιοι ποδοσφαιριστές στο Γέρι πλέον ανήκει στο παρελθόν.

Ο Νεόφυτος Λάρκου και οι συνεργάτες του με αυτά που είδαμε και τον τρόπο που δούλεψαν και στις προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους έχουν στόχο να φέρνουν λίγους και κάλους ποδοσφαιριστές στην ομάδα μας.

Ήδη η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοίνωσε και επίσημα τους Γιούστε και Ψάλτη, ενώ είναι συνεχώς στο ψάξιμο για τον μέσο που θα έρθει να καλύψει το κενό που άφησε με την αποχώρηση του ο Γκόμες, αλλά και τους δύο εξτρέμ.

Πλέον αυτό που μετράει δεν είναι η ποσότητα στις μεταγραφές και το να έρχονται πολλοί ποδοσφαιριστές, το κύριο μέλημα όλων στο “πράσινο” στρατόπεδο είναι η διατήρηση του βασικού κορμού και να γίνονται λίγες και σωστές επιλογές με ποδοσφαιριστές που θα μπορούν να έρθουν να δώσουν έξτρα ποιότητα στο υφιστάμενο ρόστερ και το κάτι παραπάνω στην ομάδα μας.