Home SPORTS NEWS Φερνάντο Τόρες: Ίμπιζα, η εκλεκτή του Ισπανού φορ

Φερνάντο Τόρες: Ίμπιζα, η εκλεκτή του Ισπανού φορ

Την απόφαση να επιστρέψει στη δράση δυο χρόνια μετά την απόφασή του να αποσυρθεί, έχει πάρει ο Φερνάντο Τόρες και θα το πράξει για λογαριασμό της΄Ίμπιζα.


Ο Φερνάντο Τόρες κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια το 2019 και είπε αντίο στη δράση, ωστόσο τώρα είναι έτοιμος για το μεγάλο comeback. Χθες (26/5), ο 37χρονος έκανε μια αινιγματική ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram:

“Καταλαβαίνω τη ζωή με έναν μόνο τρόπο: παίζοντας. Για αυτό το λόγο αποφάσισα να επιστρέψω. Αυτή την Παρασκευή θα ανακοινώσω το πού”.

Ο Τόρες αναμένεται την Παρασκευή (28/5) να προβεί σε ανακοινώσεις, αλλά τα ισπανικά ΜΜΕ γράφουν για την Ίμπιζα, η οποία ανέβηκε στην Segunda Division.

Ο πρόεδρός της, Αμαντέο Σάλβο, είπε στην “El Diario de Ibiza” πως δεν ήταν δυνατόν να απορρίψει τον Τόρες: “Φαντάζεστε να έρχονταν ο Τόρες στην ομάδα μας; Μπορείς να πεις όχι;”

Υπενθυμίζεται πως ο Τόρες σταμάτησε να παίζει ποδόσφαιρο σε επαγγελματικό επίπεδο τον Αύγουστο του 2019 ως παίκτης της ιαπωνικής Σάγκαν Τόσου ενώ τους τελευταίους μήνες ενεπλάκη ξανά με το βασιλιά των σπορ όντας μέλος της ποδοσφαιρικής Ακαδημίας της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Πηγή:sport24.gr