Home TOP NEWS Μεταγραφές, προετοιμασία, φιλικά, γυμναστής τα… ανοικτά μέτωπα στην ΟΜΟΝΟΙΑ!

Μεταγραφές, προετοιμασία, φιλικά, γυμναστής τα… ανοικτά μέτωπα στην ΟΜΟΝΟΙΑ!

Έντονες είναι οι διεργασίες απο τους ανθρώπους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ όσον αφορά τον προγραμματισμό, την προετοιμασία, η διευθέτηση φιλικών με δυνατούς αντιπάλους, αλλά και την εξεύρεση του αντικαταστάτη του Λεωνίδα Παπαδάκη.


Στα του προγραμματισμού η ομάδα μας μέχρι στιγμής ανακοίνωσε τους Έκτορ Γιούστε και Πάρη Ψάλτη, ενώ είναι οι Νεόφυτος Λάρκου και Σίμος Ταραπουλούζης είναι συνεχώς στην αναζήτηση μεταγραφικών στόχων και την εξεύρεση ποδοσφαιριστών που θα έρθουν να  καλύψουν τα κενά στην μεσαία γραμμή, αλλά και στα “φτερά”.

Τώρα όσον αφορά την προετοιμασία της ομάδας μας, μετά τις διακοπές τους οι ποδοσφαιριστές θα μεταβούν αρχικά στην Κυπερούντα για το πρώτο κομμάτι της προετοιμασίας τους και στην συνέχεια εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα μεταβούν στην Πολωνία (λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές το επόμενο διάστημα) για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Στόχος της τεχνικής ηγεσίας και όλων των ανθρώπων στην ΟΜΟΝΟΙΑ είναι στο εξωτερικό και κατά πάσα πιθανότητα στην Πολωνία, η ομάδα μας να δώσει φιλικά με δυνατούς αντιπάλους έτσι ώστε να μπορέσει να προετοιμαστεί όσο πιο καλά γίνεται για τις πρώτες Ευρωπαϊκές “μάχες” που θα δώσει στα μέσα Ιουλίου.

Υπάρχουν λοιπόν τέσσερα ανοικτά μέτωπα στην ΟΜΟΝΟΙΑ, με την ομάδα προγραμματισμού να τρέχει αρκετά αυτό το διάστημα, έτσι ώστε μέχρι τα μέσα Ιουνίου να διευθετηθούν τα πάντα.