Home TOP NEWS Το αντίο του Τιάγκο στην ΟΜΟΝΟΙΑ: “Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν ένας υπέροχος κύκλος...

Το αντίο του Τιάγκο στην ΟΜΟΝΟΙΑ: “Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν ένας υπέροχος κύκλος στην καριέρα μου, δεν έχω λόγια για αυτά τα δύο χρόνια”

Η ΟΜΟΝΟΙΑ το μεσημέρι της Τρίτης ευχαρίστησε τον Τιάγκο για την προσφορά του στην ομάδα μας.


Λίγες ώρες αργότερα, ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής με μια μακροσκελής ανάρτηση του στα ΜΚΔ του ευχαριστά κι αυτός με την σειρά του την ΟΜΟΝΟΙΑ για την συνεργασία που είχαν αυτά τα 2χρόνια οι δύο πλευρές.

Η ανάρτηση του:

«Η ζωή είναι φτιαγμένη από κύκλους, και έχει αρχή, μέση και τέλος. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν ένας υπέροχος κύκλος στην καριέρα μου. Δεν έχω λόγια για να προσδιορίσω αυτά τα δύο χρόνια… όταν ήρθα, είπα σε όλους ότι θα είμαστε πρωταθλητές, και είμαστε!

Στο μέσο μιας πανδημίας, όπου ο κόσμος κλαίει, είχαμε την ευκαιρία να χαρούμε. Ο Θεός είναι καλός σε εμάς. Κανένας, ποτέ δεν μπορεί να το πάρει αυτό από εμάς, γράψαμε ιστορία. Όσοι στηρίζουν την Ομόνοια, συμμετείχαν σε αυτό. Και αυτός είναι ο λόγος που είμαι τόσο ευγνώμων.

Ευχαριστώ στο Θεό επειδή όταν πολλοί αμφισβητούσαν, με δυνάμωσες και με ενθάρρυνες να συνεχίσω. Ευχαριστώ τους παίκτες της Ομόνοιας, προπονητή, προσωπικό, φυσιοθεραπευτές, διευθυντές, πρόεδρο και φυσικά τους οπαδούς για όλη τη στήριξη και την αγάπη πο είσπραξα. Ελπίζω όλοι να είστε ασφαλείς και υγιείς. Θα σας δω σύντομα εδώ γύρω».