Home TOP NEWS Ο μήνας της πρωταθλήτριας!

Ο μήνας της πρωταθλήτριας!


Μπήκαμε αισίως στον Μάιο. Υπό κανονικές συνθήκες και αν το πρόγραμμα εφαρμοζόταν έτσι όπως είχε καταρτιστεί στην αρχή της ποδοσφαιρικής περιόδου, το πρωτάθλημα σήμερα θα ήταν τελειωμένο.

Ήταν στο πρόγραμμα η διεξαγωγή του Γιούρο Κ17 στη χώρα μας και όλα έπρεπε να ολοκληρωθούν μέχρι το τελευταία δεκαήμερα Απριλίου. Βέβαια τα σχέδια της ΟΥΕΦΑ άλλαξαν λόγω της πανδημίας έτσι δόθηκε η δυνατότητα στην ΚΟΠ να διαμορφώσει αλλιώς το πρόγραμμα της.

Πάλι καλά θα πρέπει να λέμε εμείς αφού αντιλαμβάνεστε πως ύστερα από μία τόσο επίπονη χρονιά, αν δεν διναόταν η δυνατότητα να παραταθεί το τέλος, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα καλείτο να παίξει πραγματικά χωρίς ανάσα μέχρι το τέλος.

Τώρα ο δρόμος φτάνει στο τέλος του. Η ομάδα μας έχει μπροστά της άλλα δύο παιχνίδι. Το σενάριο να κριθεί ο τίτλο την ερχόμενη Τρίτη υπάρχει ωστόσο θα πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Δύσκολα ο Ολυμπιακός θα κόψει βαθμούς στο Τσίρειο από τον Απόλλωνα. Έχουμε κι εμείς ένα ψηλό εμπόδιο να ξεπεράσουμε πριν τον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος.

Όλα λοιπόν δείχνουν πως, όπως και το 1993 ΟΜΟΝΟΙΑ και Απόλλων θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα στο μεταξύ τους παιχνίδι. Και είναι σημαντικό για την ομάδα μας να ευνοείται και με την ισοπαλία.

Ο Μάιος είναι ο μήνας που θα κρίνει τον πρωταθλητή και εμείς ελπίζουμε πως σε 10 μέρες θα… ανθίσει τριφύλλι!