Home TOP NEWS Παίρνουν τις απαραίτητες ανάσες!

Παίρνουν τις απαραίτητες ανάσες!

Η χρονιά που πέρασε ήταν αρκετά δύσκολη και επίπονη για το ποδοσφαιρικό τμήμα. Από την μια τα συνεχόμενα παιχνίδια λόγω και της παρουσίας της ομάδας μας στους ομίλους του Europa League κι από την άλλη η μακριά κούρσα μέχρι την επίτευξη του μεγάλου στόχου και την κατάκτηση του πολυπόθητου πρωταθλήματος.


Οι ποδοσφαιριστές μας λοιπόν αυτές τις μέρες ξεκουράζονται και παίρνουν ανάσες, έτσι ώστε να φάνουν έτοιμοι και φρέσκοι με την έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο η οποία θα είναι ακόμη πιο δύσκολη, αλλά και πιο απαιτητική από την προηγούμενη.

Μέχρι την πρώτη συγκέντρωση απομένουν περίπου τρεις βδομάδες, oι ποδοσφαιριστές θα μεταβούν στην Κυπερούντα για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας τους και εκεί θα παραμείνουν για μια βδομάδα, στην συνέχεια θα ταξιδέψουν στην Πολωνία όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Η επιστροφή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ από την Πολωνία θα γίνει πριν τις 13 Ιούλιου, ημέρα όπου η ομάδα μας θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Ανόρθωση για το Σούπερ Καπ σε ένα παιχνίδι που θα είναι κάτι σαν πρόβα τζενεράλε ενόψει και των πρώτων Ευρωπαϊκών παιχνιδιών.