Home TOP NEWS Σέχου: «Όλοι είμαστε οικογένεια, για αυτό πήραμε το πρωτάθλημα»

Σέχου: «Όλοι είμαστε οικογένεια, για αυτό πήραμε το πρωτάθλημα»

O Νιγηριάνος άσσος της ομάδας μας, Αμπντουλαχί Σέχου παραχώρησε δηλώσει στο ραδιόφωνο Active (107.4&102.5) και στην εκπομπή «Βάλε ένα Γκολ» κι αναφέρθηκε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.


«Υπήρχε ενότητα στην ομάδα, στα αποδυτήρια, στο σύλλογο. Είχαμε ομαδικό πνεύμα. Ήμαστε σαν μια οικογένεια».

Για τις προτροπές του Χένινγκ Μπεργκ να είναι επικεντρωμένοι στα δικά τους παιχνίδια και να μην βλέπουν τι κάνουν οι υπόλοιποι: «Το αξίζαμε, το παλέψαμε κα το κερδίσαμε».

Για το «δώρο» που ήρθε από τον Ολυμπιακό, όταν νίκησε τον Απόλλωνα την περασμένη Τρίτη: «Δεν μας απασχολούσε τι θα έκαναν οι άλλοι, αλλά ακόμα και αν παιζόταν στο τελευταίο παιχνίδι, εμείς θα νικούσαμε τον Απόλλωνα και θα κατακτούσαμε το πρωτάθλημα».

Για τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ: «Ευχαριστώ για την υποστήριξη. Είχαν υπομονή γιατί δεν ξεκινήσαμε καλά τη σεζόν. Όλοι είμαστε οικογένεια, για αυτό πήραμε το πρωτάθλημα».

Για την ήττα από τον Απόλλωνα και την αφύπνιση: «Παίζαμε πολλά παιχνίδια χωρίς να χάσουμε. Ήταν το ξύπνημα που χρειαζόμασταν. Μετά ξέραμε πως, δεν θα έπρεπε να χάσουμε άλλον αγώνα. Δούλεψε πολύ καλά για μας».

Για το πρώτο πρωτάθλημα του Σέχου εκτός Νιγηρίας: «Δεν θα το ξεχάσω ποτέ, το όνομά σου μένει στην ιστορία του συλλόγου, κάποιοι θα μνημονεύουν το όνομά σου μετά από χρόνια».