Home TOP NEWS Το παζλ των αντιπάλων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ!

Το παζλ των αντιπάλων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ!

Μπορεί το πρώτο παιχνίδι της ομάδας μας για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ να αργεί, απέχει ακόμη σχεδόν δύο μήνες (20 ή 21 Ιουλίου), ωστόσο στην ΟΜΟΝΟΙΑ έχουν στραμμένο το μυαλό και το ενδιαφέρον είναι στις 15 Ιουνίου, όταν θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των πρώτων δύο προκριματικών γύρων στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.


Η ομάδα μας ως γνωστόν θα βρίσκεται στους «αδύναμους» (unseeded) της κλήρωσης και θα κληρωθεί δεδομένα με έναν «ισχυρό» (seeded). Η κλήρωση θα διεξαχθεί πριν γίνει καν το πρώτο παιχνίδι στον πρώτο προκριματικό γύρο, η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πολύ πιθανό να κληρωθεί με τον νικητή ενός ζευγαριού.

Στους ισχυρούς του β’προκριματικού γύρου έχουν εξασφαλίσει θέση ο Ολυμπιακός Πειραιώς (Ελλάδα), η Γιανγκ Μπόις (Ελβετία) και Ερυθρός Αστέρας (Σερβία).

Έξι ομάδες και συγκεκριμένα η Ντινάμο Ζάγκρεμπ (Κροατία), Λουντογκόρετς (Βουλγαρία), Μάλμε (Σουηδία), Κλουζ (Ρουμανία), Λέγκια Βαρσοβίας (Πολωνία) και Σέριφ Τιρασπόλ (Μολδαβία) θα ξεκινήσουν από τον α’ προκριματικό γύρο.

Η ομάδα μας μπορεί να κληρωθεί με τα ζευγάρια αυτών των πιο πάνω έξι ομάδων στον α’ προκριματικό, καθώς και με το αντίστοιχο είτε της Φερεντσβάρος είτε της Μακάμπι τελ Αβίβ που παλεύουν για την τελευταία θέση στη δεκάδα των «ισχυρών» (seeded) του β’ προκριματικού γύρου.

Η λίστα με τους πιθανούς αντιπάλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Ντινάμο Ζάγκρεμπ*
Ολυμπιακός Πειραιώς
Γιανγκ Μπόις
Ερυθρός Αστέρας
Λουντογκόρετς*
Μάλμε*
Κλουζ*
Λέγκια Βαρσοβίας*
Σέριφ Τιρασπόλ*
Φερεντσβάρος ή Μακάμπι τελ Αβίβ*

Με αστερίσκο οι ομάδες που ξεκινούν στον Α΄προκριματικό γύρο