Home TOP NEWS Το βάρος στα μεταγραφικά και… στα φιλικά!

Το βάρος στα μεταγραφικά και… στα φιλικά!

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ άρχισαν να εντατικοποιούν τον προγραμματισμό για τη νέα σεζόν. Ήδη η ομάδα μας προχώρησε σε δύο μεταγραφές με τους Γιούστε και Ψάλτη να είναι οι πρώτοι που θα έρθουν στο “Ηλίας Πούλλος”, ενώ γίνονται εντονότερες και οι διεργασίες όσον αφορά την προετοιμασία.


Όπως σας γράψαμε και τις προηγούμενες μέρες, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα επιδιώξει να μεταβεί το φετινό καλοκαίρι στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Πολωνία για την προετοιμασία της και για το “χτίσιμο” της νέας σεζόν. Ο λόγος που φυσικά που η ομάδα μας ψηφίζει εξωτερικό για την προετοιμασία της δεν είναι άλλος από την διευθετήσει φιλικών με δυνατούς αντίπαλους.

Ζητούμενο για τον Χένινγκ Μπεργκ και τους συνεργάτες του είναι μέσα από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας να μπορέσουν να “χτίσουν” ένα πολύ δυνατό σύνολο και μέσα από τα φιλικά με δυνατούς αντιπάλους η ομάδα μας να προετοιμαστεί όσο καλύτερα γίνεται για να βρεθεί πανέτοιμη για τις πρώτες Ευρωπαϊκές “μάχες” που θα γίνουν στα μέσα Ιουλίου.

Το πότε και που θα γίνει η προετοιμασία της ομάδα μας την φετινή σεζόν όταν οριστικοποιηθεί θα βγουν και οι σχετικές ανακοινώσεις από το Γραφείο Τύπου. Πάντως αυτή υπολογίζεται να ξεκινήσει στα μέσα του Ιουνίου και πριν τις 13 Ιουλίου που θα γίνει και το παιχνίδι του Σούπερ Καπ με την Ανόρθωση οι ποδοσφαιριστές θα επιστρέψουν πίσω στην βάση τους.