Home TOP NEWS Της αρέσει να “ψωνίζει” από την εγχώρια αγορά!

Της αρέσει να “ψωνίζει” από την εγχώρια αγορά!

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ εντείνονται οι διεργασίες για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις και λογικά μέσα στις επόμενες μέρες ίσως προκύψουν και ανακοινώσεις με τους επόμενους ποδοσφαιριστές που θα φορέσουν την φανέλα με το “τριφύλλι” στο στήθος.


Ήδη η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοίνωσε δύο ποδοσφαιριστές τους Έκτορ Γιούστε και Πάρη Ψάλτη και οι άνθρωποι που χειρίζονται τα θέματα προγραμματισμού είναι συνεχώς σε επικοινώνια με τους επόμενους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας μας.

Στα ρεπορτάζ πάντως παίζουν πολύ έντονα τα ονόματα των Οκριασβίλι και Ζαχίντ. Φυσικά δεν υπάρχει κάτι επίσημο για τους δύο προαναφερθέντες και όπως γίνεται με όλες τις περιπτώσεις των ποδοσφαιριστών που ενδιαφέρουν, μέχρι να πέσουν οι υπογραφές στα συμβόλαια είναι λογικό να μην υπάρχει τίποτα σίγουρο και δεδομένο.

Είμαστε βέβαιοι ότι ο Νεόφυτος Λάρκου και οι συνεργάτες τους μέσα από την σκληρή δουλειά που κάνουν στο κομμάτι που χειρίζονται θα καταφέρουν να πετύχουν τους στόχους τους και μέσα από τις επιλογές τους θα γεμίσουν με ακόμη περισσότερη ποιότητα και θα την κάνουν ακόμη πιο δυνατή για την επόμενη απαιτητική σεζόν.

Βρισκόμαστε σε στάση αναμονής λοιπόν και χρειάζεται αρκετή υπομονή από όλους, τόσο από τους ανθρώπους που δουλεύουν για το κομμάτι της ενίσχυσης, όσο και από τους φίλους της ομάδας μας που περιμένουν υπομονετικά τις επόμενες ανακοινώσεις.