Home TOP NEWS Το σκηνικό της προετοιμασίας μεταφέρεται στην Κυπερούντα

Το σκηνικό της προετοιμασίας μεταφέρεται στην Κυπερούντα

Από σήμερα οι ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ανεβαίνουν στην ορεινή Κυπερούντα για να συνεχίσουν την προετοιμασία.Θα καθίσουν εκεί για ένα τετραήμερο και συγκεκριμένα μέχρι τις 25 του μήνα.


Η προετοιμασία λοιπόν θα συνεχιστεί για λίγες ημέρες στην ορεινή περιοχή και σε καλύτερες καιρικές συνθήκες λόγω του υψομέτρου. Η αλλαγή περιβάλλοντος είναι σημαντική, έτσι ώστε να μπορέσουν οι Χένινγκ Μπεργκ και οι συνεργάτες του να ανεβάσουν λίγο τους ρυθμούς στος προπονήσεις.

Στις 26 Ιουνίου και δύο μέρες πριν την αναχώρηση για την Πολωνία, η ομάδα μας θα δώσει τον πρώτο της φιλικό αγώνα προετοιμασίας κόντρα στον Απόλλωνα στο Τσίρειο, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα είναι τηλεοπτικός.

Απο εκεί και πέρα, μετά την Κυπερούντα το σκηνικό της προετοιμασίας θα μεταφερθεί στο Κιέλτσε της Πολωνίας και στο Κέντρο «Binkowski» όπου εκεί η ομάδα μας θα παραμείνει μέχρι τις 9 Ιούλιου και θα δώσει κάποια δυνατά φιλικά.

Με την επιστροφή στην Κύπρο, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα αναμετρηθεί με την Ανόρθωση για το Σούπερ Καπ στις 13 Ιουλίου, σε ένα παιχνίδι πρόβα τζενεράλε πριν την πρώτη Ευρωπαϊκή “μάχη”.