Home TOP NEWS Ενήμερη η ΟΜΟΝΟΙΑ για τις εξελίξεις με ΓΣΠ – Εξετάζει τις επιλογές...

Ενήμερη η ΟΜΟΝΟΙΑ για τις εξελίξεις με ΓΣΠ – Εξετάζει τις επιλογές της…

Το πρωί της Πέμπτης η διοίκηση του ΓΣΠ κοινοποίησε επιστολή προς την ΚΟΠ με την οποία ενημέρωσε πως δεν προτίθεται να παραχωρήσει το γήπεδο στην ΟΜΟΝΟΙΑ τόσο για τις Ευρωπαϊκές όσο και για τις εγχώριες υποχρεώσεις της ομάδας.


Η ΟΜΟΝΟΙΑ αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Πολωνία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της και σίγουρα η πιο πάνω εξέλιξη θα έφτασε στα αυτιά των ανθρώπων της Διοίκησης, αλλά και του Παπασταύρου.

Απο εδώ και πέρα οι άνθρωποι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ καλούνται να δουν την επόμενη μέρα και να βρουν τις λύσεις όσον αφορά το γήπεδο στο οποίο θα αγωνίζεται η ομάδα μας τη νέα αγωνιστική περίοδο κι αυτό μάλιστα θα πρέπει να γίνει το συντομότερο δυνατό, αφού πλησιάζουν οι επίσημες υποχρεώσεις.

Οι επιλογές δεν είναι πολλές όσον αφορά τις εγχώριες διοργανώσεις, όμως υπάρχουν. Το μεγάλο θέμα που προκύπτει όμως είναι αυτό για τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ειδικά για την φάση των Play Off καθώς το μόνο γήπεδο στην Κύπρο που μπορεί να φιλοξενήσει τέτοιους αγώνες είναι το Γ.Σ.Π.

Το θέμα λοιπόν του γηπέδου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για τη νέα αγωνιστική περίοδο παραμένει ανοικτό και μετά τις τελευταίες εξελίξεις οι «Πράσινοι» εξετάζουν όλες τις επιλογές για τις επόμενες κινήσεις τους.

Σε περίπτωση που η ομάδα μας δεν δηλώσει έδρα για τη νέα σεζόν, μέχρι και δυο ημέρες πριν την κλήρωση του πρωταθλήματος, τότε η ΚΟΠ θα ορίσει την έδρα της, χωρίς να μπορεί να αρνηθεί.