Home SPORTS NEWS Λούκα Λούτενμπαχ: Ο οπαδός που έγινε viral είναι πλέον περιζήτητος από εταιρείες

Λούκα Λούτενμπαχ: Ο οπαδός που έγινε viral είναι πλέον περιζήτητος από εταιρείες

Περιζήτητος έχει γίνει ο Ελβετός οπαδός, με διάφορες εταιρείες να πληρώνουν εισιτήρια και διαμονή για τη συνέχεια του EURO και η κυβέρνηση της χώρας του να τον μετατρέπει σε πρόσωπο υπέρ του εμβολιασμού.

Ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» έναν οπαδό των Ελβετών, κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Γαλλία και αποτύπωσε το κοντράστ συναισθημάτων του μέσα σε τέσσερα λεπτά.


Ο Λούκα Λούτενμπαχ κατάφερε να γίνει σε δευτερόλεπτα, viral στο διαδίκτυο και σήμερα να είναι ο πιο περιζήτητος Ελβετός!

Ηδη εταιρείες τον έχουν προσεγγίσει, προκειμένου να του πληρώσουν εισιτήρια και διαμονή για τη συνέχεια του Euro, ενώ η κυβέρνηση της χώρας του σκοπεύει να τον μετατρέπει σε πρόσωπο υπέρ του εμβολιασμού.

Ωστόσο, αυτό όπως φαίνεται δεν αποτελεί πλέον πρόβλημα, καθώς η Swiss Air ανακοίνωσε πως θα τον στείλει δωρεάν και μάλιστα με business class στην Ρωσία, ενώ η Red Bull θα καλύψει τα έξοδα διαμονής του.

Οχι μόνο αυτό αλλά και η Swiss Tourist Office του προσφέρει πληρωμένες διακοπές μετά το τέλος του Euro, ώστε να… ηρεμήσει λιγάκι και να αποβάλει το άγχος του.

 

Πηγή:Gazzetta.gr