Home TOP NEWS Post Game: Κρατάμε την προσπάθεια, μαζεύουμε τις εμπειρίες και βλέπουμε την Φλόρα...

Post Game: Κρατάμε την προσπάθεια, μαζεύουμε τις εμπειρίες και βλέπουμε την Φλόρα Ταλίν!

Η ομάδα μας δεν τα κατάφερε να κάνει την υπέρβαση, ηττήθηκε και στην Κύπρο από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ με 0-1 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λινγκ, ωστόσο θα συνεχίσει την προσπάθεια της στο Γιουρόπα Λιγκ.


Το γράψαμε και μετά το πρώτο παιχνίδι στο “Μαξιμίρι”, για τη χρονική φάση που βρισκόμαστε και για το επίπεδο που κλήθηκε να ανταποκριθεί η ομάδα κι απέναντι σε ένα αντίπαλο με παραστάσεις στα Ευρωπαϊκά σαλόνια, τα πήγε πολύ καλά και στα δύο παιχνίδια.

Το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ έχασε την πρόκριση από μια καλύτερη αντίπαλο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα μπορούσε να ελπίζει σε πρόκριση αν έπαιζε σε μεγαλύτερο διάστημα του ματς όπως έπαιξε στο τελευταίο δεκάλεπτο του ημιχρόνου.

Από το 35ο λεπτό μέχρι και την εκπνοή του ημιχρόνου η ομάδα μας είχε ρυθμό, κέρδισε μπάλες, έγινε απαιτητική επιθετικά, ασχέτως αν δεν βρήκε τις πρέπουσες ευκαιρίες, βάζοντας πίεση στους Κροάτες.

Στο τέλος της ημέρας η Ντιναμό όμως φάνηκε πιο έτοιμη, είχε περισσότερες δυνάμεις στο τέλος, σκόραρε ξανά κάτι που έσβησε οριστικά το όνειρο της ομάδα μας για πρόκριση στον επόμενο γύρο.


Ήταν δύο πολύ καλές προσπάθειες από την ΟΜΟΝΟΙΑ. Τα πρώτα μηνύματα ενόψει της νέας σεζόν είναι απόλυτα ενθαρρυντικό και βγαίνει από τώρα αβίαστα το συμπέρασμα ότι η ομάδα θα είναι ακόμη καλύτερη σε σχέση με την περσινή χρονιά.

Μεσοαμυντικά η ομάδα μας στάθηκε καλά. Λανγκ, Σέχου, Χούμποτσαν και Λέτσιακς μέχρι την στιγμή του τέρματος δεν επέτρεψαν ιδιαίτερα στους Κροάτες να απειλήσουν, ενώ ο Τσέχος στο ακραίος μπακ στο 29ο λεπτό είχε και μια καλή προσπάθεια που δημιούργησε “πονοκεφάλους” στην αντίπαλη άμυνα.

Μιξ και Γκόμεθ έκαναν καλό παιχνίδι, αλλά φάνηκε ότι χρειάζονται τον χρόνο τους για να “δέσουν” εκατό τοις εκατό, ενώ ο Μποτεάκ για ακόμη ένα ματς ήταν συγκλονιστικός, αφού κατάπιε πολλά χιλιόμετρα.

Η Τζιωνής και Λοίζου προσπάθησαν να δώσουν την ταχύτητα που ήθελε η ομάδα μας, το πέτυχαν ως ένα σημείο του αγώνα, όμως έδειξαν ότι θέλουν χρόνο για να φτάσουν στα περσινά αγωνιστικά τους επίπεδα.

Δεν έχουμε κανένα παράπονο από την ομάδα, ούτε και ο κόσμος είχε αφού μετά το τέλος του αγώνα έμεινε στις θέσεις του και χειροκρότησε τους ποδοσφαιριστές για την τεράστια προσπάθεια τους.

Η ομάδα μας κρατάει τα θετικά από τις δύο αναμετρήσεις με την Ντιναμό, μάζεψε αρκετές εμπειρίες και τώρα θα επικεντρωθεί στον επόμενο στόχο της ο οποίο είναι οι διπλές αναμετρήσεις με την Φλόρα Ταλίν στις οποίες θα κυνηγήσει την πρόκριση.

Στα θετικά ότι είναι ότι με τους Εσθονούς ο Χένινγκ Μπεργκ θα έχει περισσότερες επιλογές στα χέρια του, καθώς θα μπόρει να υπολογίζει στους Κίκο, Ατιεμγουέν ενώ ετοιμόπολεμος αναμένεται να είναι και ο Γιούστε.