Home TOP NEWS Με το μυαλό καρφωμένο στην Άντβερπ!

Με το μυαλό καρφωμένο στην Άντβερπ!

Εν μέσω αρκετών αγωνιστικών προβλημάτων συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας μας, ενόψει του πρώτου αγώνα με την Ρόγιαλ Άντβερπ, για τα πλέι – οφ του Γιουρόπα Λιγκ που θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη στις 20:00 στο ΓΣΠ.


Ως γνωστόν ο Χένινγκ Μπεργκ, στο ματς με τους Βέλγους δεν θα μπορεί να υπολογίζει στους Έρικ Μποτεάκ και Μάρκο Τσέποβιτς οι οποίοι τραυματίστηκαν στο τελευταίο παιχνίδι με την Φλόρα Ταλίν και θα απουσιάζουν για περισσότερο από ένα μήνα, ενώ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα μπορούν να βοηθήσουν ούτε οι Κούσουλος και Χούμποτσαν.

Ο Νορβηγός κόουτς στο τελευταιό παιχνίδι με την Φλόρα Ταλίν έδωσε έστω και λίγα αλλά πολύ σημαντικά λεπτά στους Έκτορ Γιούστε, αλλά και στον Ατιεμγουέν, έτσι ώστε να αρχίσουν να προσαρμόζονται με το υπόλοιπο σύνολο και να μπορούν να είναι ακόμη πιο έτοιμοι να βοηθήσουν την ομάδα όταν θα τους χρειαστεί.


Άπαντες λοιπόν έχουν γυρίσει σελίδα από το παιχνίδι με τους Εσθονούς και έχουν στρωθεί στην δουλειά για τις διπλές αναμετρήσεις με τους Βέλγους. Ο Χένινγκ Μπεργκ και οι συνεργάτες του μέσα από το υπάρχον ρόστερ θα ψάξει να αντικαταστήσει τους τραυματίες και θα κληθεί να βρει την φόρμουλα για να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο.

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ γνωρίζουν ότι, ο αντίπαλος που ακολουθεί προέρχεται από ένα δυνατό και ανταγωνιστικό πρώταθλημα και θα χρειαστεί να δώσουν το 100% των δυνατότητων τους για να μπορέσουν να διεκδικήσουν το θετικό αποτέλεσμα που θα επιτρέψει στην ομάδα να ελπίζει στην πρόκριση στους ομίλους της δεύτερη τη τάξη διοργάνωση της Ευρώπης.

Επίσης η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πρέπει απέναντι στον Βελγικό σύλλογο να βάλει διάρκεια στο παιχνίδι της και όλοι οι ποδοσφαιριστές της, σε όλες τις γραμμές της να είναι συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό αποφεύγοντας τα λάθη.

Στις αναμετρήσεις με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, αλλά και με την Φλόρα Ταλίν το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ άφησε το πόδι του από το “γκάζι” κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο και αυτό θα είναι κάτι το οποίο πρέπει να δουλέψει ο κόουτς.

Τέλος να πούμε ότι από σήμερα είναι στη διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια ενόψει του πρώτου αγώνα με την Άντβερμπ που ορίστηκε να γίνει την Πέμπτη (19/08, ΓΣΠ) και θα αρχίσει στις 20:00..