Home TOP NEWS Μετά τους ομίλους ο επόμενος στόχος είναι το πρωτάθλημα!

Μετά τους ομίλους ο επόμενος στόχος είναι το πρωτάθλημα!

Ο αρχικός στόχος της ομάδας μας που ήταν η είσοδος σε Ευρωπαϊκούς ομίλους επίτευχθηκε.


Το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ μπορεί να μην έφτασε στον μεγάλο στόχο που ήταν η είσοδος είτε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, είτε του Γιουρόπα Λιγκ καθώς φάνηκε άτυχη που κληρώθηκε να δώσει αγώνες κόντρα σε ποιοτικές ομάδες όπως η Ντιναμό Ζάγκρεμπ και η Άντβερπ, ωστόσο και πάλι η παρούσια στους ομίλους του Conference League θεωρείται τεράστια επιτυχία.

Πλέον μετά την επίτευξη του αρχικού στόχου ο οποίος ήταν η είσοδος σε Ευρωπαϊκούς ομίλους η προσοχή στρέφεται στον επόμενο μεγάλο στόχο που δεν είναι άλλος από το πρωτάθλημα, ενώ παράλληλα η ΟΜΟΝΟΙΑ θα προσπαθήσει να κάνει και την μεγάλη υπέρβαση για τους “16” της διοργάνωσης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα ο Χένινγκ Μπεργκ και οι συνεργάτες του δουλεύουν έχοντας λίγους ποδοσφαιριστές στην διάθεση τους καθώς 16 από τους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ απουσιάζουν με τις Εθνικές τους ομάδες.


Απο εκεί και πέρα ο Νορβηγός κόουτς θα έχει την ευκαιρία αυτές τις μέρες χωρίς την πίεση των αγώνων να αξιολογήσει την κατάσταση των τραυματιών Τσέποβιτς, Μποτεάκ, αλλά και του Κούσουλου που επέστρεψε από τραυματισμό.