Home TOP NEWS Παρά τα μαζεμένα προβλήματα, μπορεί να βγει μία δυνατή εντεκάδα

Παρά τα μαζεμένα προβλήματα, μπορεί να βγει μία δυνατή εντεκάδα


Είναι όντως πολλά τα αγωνιστικά προβλήματα αυτήν την κρίσιμη περίοδο για την ομάδα. Ευτυχώς ο στόχος επετεύχθει στην Εσθονία παρά τις δυσκολίες και πλέον μπορούμε να προσεγγίσουμε τους αγώνες με την Αντβέρπ χωρίς τη μεγάλη πίεση, γνωρίζοντας ότι το φετινό Ευρωπαϊκό μας ταξίδι θα συνεχιστεί τουλάχιστον μέχρι το Δεκέμβρη.

Παρά τα προβλήματα, τις δεδομένες απουσίες και τους αμφίβολους για το παιχνίδι, ο Χένινγκ Μπεργκ έχει τη δυνατότητα να καταρτίσει μία δυνατή εντεκάδα για τον αγώνα.

Με δεδομένη την επιστροφή του Λέτσιακς η ομάδα σαφώς δυναμώνει. Ο Σέχου πρέπει να ανεβάσει απόδοση ενώ στο κέντρο της άμυνας, ακόμα κι αν δεν μπορέσει να παίξει ο Χούμποτσαν, οι Λανγκ και Παναγιώτου μπορούν να συνθέσουν ένα πολύ καλό αμυντικό δίδυμο, όπως έκαναν και στο Τάλιν.

Από κει και πέρα είδαμε τι μπορούν να κάνουν μαζί Μιξ και Γκόμεθ. Ο Αμερικανός μάλιστα είχε εξαιρετική παρουσία κόντρα στη Φλόρα, αρχίζει να κερδίζει αυτοπεποίθηση αλλά και την εμπιστοσύνη των συμπαικτών του στο γήπεδο. Προχθές τα έκανε όλα στη θέση που τοποθετήθηκε. Μοίρασε, αναχαίτησε, ήταν αλάνθαστος και βοήθησε τα μέγιστα.

Τι γίνεται τώρα από τη μέση και μπροστά. Εικάζουμε ότι ο Λοϊζου θα είναι αυτός που θα πάρει τη θέση του Μποτεάκ δεξιά στη μεσοεπιθετική γραμμή. Αριστερά σίγουρα θα διατηρηθεί ο Τζιωνής ο οποίος είναι απαραίτητο να ανεβάσει στροφές και να δείξει σε ένα παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων την ποιότητα του και την αξία του.

Αν ο Τσέποβιτς είναι καλά τότε θα παίξει βασικός. Αν όχι τότε πιθανόν να πάρει τη θέση του ο Ντούρις. Ο ποδοσφαιριστής που θα κινηθεί δίπλα στον επιθετικό κορυφής θα είναι είτε ο Ιγιάγι, ο οποίος στο 15λεπτο που αγωνίστηκε προχθές παρουσίασε κάποια από τα στοιχεία που τον συνοδεύουν. Την εκρηκτικότητα και την ταχύτητα του, την γρήγορη ντρίμπλα του που του δίνει τη δυνατότητα να εμβολίζει στην αντίπαλη άμυνα. Αν ο Ιγιάγι δεν μπορεί να παίξει από την αρχή τότε θα παίξει ο Κακουλλής.

Σίγουρα δεν είναι μόνο η εντεκάδα. Είναι και οι επιλογές που θα έχει ο Μπεργκ στον πάγκο. Για αυτό θα πρέπει να περιμένουμε ενημέρωση για την κατάσταση των τραυματιών. Πάντω όπως και να έχει, η ομάδα μπορεί να παρουσιάσει ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο σε μία εβδομάδα.