Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παρέλαβε το μεγάλο δώρο η νικήτρια του OMONOIA Prizes – 6948!

Παρέλαβε το μεγάλο δώρο η νικήτρια του OMONOIA Prizes – 6948!

Η μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού του OMONOIA Prizes – 6948, Νάσια Γρηγορίου, παρέλαβε το μεγάλο δώρο της, μια μοτοσυκλέτα BMW G310GS, αξίας €6800, προσφορά του Char. Pilakoutas Ltd τον οποίο ευχαριστούμε!


Η κ. Γρηγορίου βρέθηκε στο showroom του Ομίλου Πηλακούτα και παρέλαβε τη μοτοσυκλέτα από τον κ. Χαράλαμπο Αλωνεύτη, Motorcycle Division Manager του Char. Pilakoutas Ltd.

Ο διαγωνισμός αφορούσε το μεγάλο δώρο του OMONOIA Prizes – 6948 και η κλήρωση πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο. Το OMONOIA Prizes συνεχίζει να προσφέρει μοναδικά δώρα στους συνδρομητές του με κληρώσεις κάθε μήνα.

ΟΜΟΝΟΙΑ Prizes – 6948

Το ΟΜΟΝΟΙΑ Prizes – 6948 χαρίζει δώρα στους συνδρομητές του με κληρώσεις κάθε μήνα. Για να διεκδικήσεις τα δώρα θα πρέπει να ενεργοποιήσεις την υπηρεσία με μια πολύ απλή διαδικασία.

Στείλτε SMS στο 6948 με το μήνυμα: OΝ ΟΜΟΝΟΙΑ και στο μήνυμα που θα λάβετε πίσω να απαντήσετε: ΟΚ. Μετά από αυτό η ομάδα θα σας αποστέλλει SMS στο κινητό σας τηλέφωνο ενημερώνοντάς σας για τη συμμετοχή σας στους διαγωνισμούς, όπως και για αποκλειστικές ειδήσεις για την ΟΜΟΝΟΙΑ!

Χρέωση: €1,02 ανά μήνυμα που θα σας αποστέλλει η ομάδα, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.
Νοείται πως θα αποστέλλεται από την ομάδα λογικός αριθμός μηνυμάτων κάθε μήνα.

  • Η υπηρεσία του OMONOIA Prizes για το 6948 αφορά συνδρομητές CYTA και EPIC.
  • Τα μηνύματα πρέπει να είναι γραμμένα με λατινικούς χαρακτήρες.