Home TOP NEWS Clean Sheet και… τις ευκαιρίες γκολ!

Clean Sheet και… τις ευκαιρίες γκολ!

Η ομάδα μας ετοιμάζεται για να υποδεχθεί απόψε την Δόξα Κατωκοπιάς στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA.


Στόχος για την ομάδα μας στον αποψινό αγώνα, είναι η μόνο η νίκη και αν αυτή συνοδευτεί με μια καλή εμφάνιση, τότε θα είναι ακόμα καλύτερα τα πράγματα, αφού θα της δώσει τεράστια ώθηση ενόψει της δύσκολης συνέχειας που ακολουθεί σε Κύπρο και Ευρώπη.

Στο Καζακστάν η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να μην πήρε το ζητούμενο που ήταν η νίκη, ωστόσο η εμφάνιση της έστειλε ενθαρρυντικά μηνύματα ένοψει της συνέχειας, το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ έπαιξε κατά διαστήματα ωραίο ποδόσφαιρο και παράλληλα κράτησε το μηδέν παθητικό κάτι που είχε καιρό να το κάνει και συγκεκριμένα από το ματς με την Φλόρα Ταλίν στο ΓΣΠ.

Απόψε λοιπόν κόντρα στην Δόξα Κατωκοπιάς η ομάδα μας καλείται για ακόμη μια φορά να κρατήσει  απαραβίαστη την εστία της και να μετατρέψει τις ευκαιρίες που θα βρει μπροστά της σε γκολ.

Το μηδέν παθητικό στην άμυνα, τα γκολ και οι νίκες θα είναι στοιχεία που θα δώσουν τεράστια αυτοπεποίθηση στην ομάδα μας σε αυτό το σημείο ενόψει και της δύσκολης συνέχειας που έπεται.