Home TOP NEWS Και τώρα η Καραμπάκ, με στόχο την αγωνιστική βελτίωση και τη νίκη

Και τώρα η Καραμπάκ, με στόχο την αγωνιστική βελτίωση και τη νίκη


Αφήνουμε πίσω το πρωτάθλημα και βλέπουμε τώρα την Ευρώπη. Οι μέρες για την προετοιμασία της ομάδας ενόψει του αγώνα με την Καραμπάκ δεν είναι πολλές. Σήμερα οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν χθες θα κάνουν αποθεραπεία και ουσιαστικά μένουν δύο προπονήσεις, την Τρίτη και την Τετάρτη, για να βγει ο αγωνιστικός σχεδιασμός από τον Χένινγκ Μπεργκ για το παιχνίδι της Πέμπτης.

Θα γίνουν ξανά αλλαγές από τον Νορβηγό. Θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο πως ο Γκόμεθ επιστρέφει στην εντεκάδα. Σημαντικές πιθανότητες να είναι βασικός συγκεντρώνει ο Φώτης Παπουλής ενώ και ο Κακουλής είναι πολύ πιθανόν να αντικαταστήσει τον Τσέποβιτς στην κορυφή της επίθεσης.

Επιβάλλεται να δουν όλοι τα σημεία στα οποία η ομάδα παρουσίασε αδυναμίες και όσο μικρό κι αν είναι το διάστημα της προετοιμασίας θα πρέπει να βελτιωθούν, ώστε να παρουσιαστούμε καλύτεροι και πιο απαιτητικοί στο γήπεδο, κυρίως επιθετικά.

Απέναντι μας θα βρεθεί μία ομάδα η οποία μεταφέρει αρνητικό αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα της, φέρνοντας ισοπαλία με την ουραγό, ίσως να μην βρίσκεται στην καλύτερη της αγωνιστική κατάσταση και θα πρέπει να το εκμεταλλευτούμε.

Όπως και να έχουν τα πράγματα, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα επιδιώξει να κάνει μπροστά στον κόσμο της ένα καλό παιχνίδι και να πάρει την πρώτη της νίκη στον όμιλο.