Home TOP NEWS Να βελτιώσει το δυνατό της “όπλο”

Να βελτιώσει το δυνατό της “όπλο”

Η ομάδα μας μέχρι στιγμής έδωσε οκτώ επίσημα παιχνίδια, δύο στην Κύπρο και έξι στην Ευρώπη και πλέον έχουν ένα πολύ καλό πρώτο δείγμα ενώπιον μας, στο οποίο μπορούμε να εξάγουμε κάποια συμπεράσματα.


Τις προηγούμενες δύο σεζόν η ΟΜΟΝΟΙΑ με τον Χένινγκ Μπεργκ παρουσιάζει στα παιχνίδια που έδωσε τόσο στις εγχώριες διοργανώσεις, όσο και στις Ευρωπαϊκές μια σταθερότητα στην αμυντική γραμμή, κάτι που φαίνεται ότι σε αυτά τα οκτώ παιχνίδια που έδωσε της λείπει.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ από τα οκτώ παιχνίδια που έδωσε μέχρι στιγμής δέχθηκε τέρμα στα επτά, μοναδικό παιχνίδι που ο Φαμπιάνο κράτησε απαραβίαστη την εστία του ήταν αυτό με την Φλόρα Ταλίν στο ΓΣΠ.

Συγκεκριμένα η ομάδα μας δέχθηκε γκολ από την Ανόρθωση στο σούπερ καπ, την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και στις δύο αναμετρήσεις, με την Άντβερπ και στους δύο αγώνες, με την Φλόρα Ταλίν στην Εσθονία και με την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα.

Ο Χένινγκ Μπεργκ και οι συνεργάτες του θα πρέπει να βρουν τι είναι αυτό που πάει λάθος και να βελτιώσει το πολύ καλό της “όπλο” που είχε τις προηγούμενες δύο σεζόν, κάτι που έκανε την ζωή των αντιπάλων δύσκολη.

Για τα μετόπισεν ο Νορβηγός κόουτς έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, όπως είναι οι  Χούμποτσαν, Σέχου, Λέτσιακς, Γιούστε, Λανγκ, Παναγιώτου, Ψάλτης και καλείται όσο είναι νωρίς να βρει ξανά την χημεία τους, έτσι ώστε η ΟΜΟΝΟΙΑ να αρχίσει να βγάζει το πρόσωπο που την έχουμε συνηθίσει τις προηγούμενες σεζόν με την άμυνα “ατσάλι”.