Home TOP NEWS Οι εξαιρετικές επεμβάσεις του Φαμπιάνο και… η ετοιμότητα του Χοράτσκα!

Οι εξαιρετικές επεμβάσεις του Φαμπιάνο και… η ετοιμότητα του Χοράτσκα!

Από ένα ημίχρονο μοιράστηκαν οι Φαμπιάνο και Χοράτσκα κάτω από τα γκολποστ της ομάδας μας στο χθεσινό νικηφόρο φιλικό κόντρα στον Εθνικό Άχνας.


Ο Βραζιλιάνος κήπερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αγωνίστηκε στα πρώτα 45λέπτα του πρώτου ημιχρόνου και μάλιστα σε δύο – τρεις περιπτώσεις έδειξε την μεγάλη του κλάση πραγματοποιώντας σπουδαίες αποκρούσεις.

Στην επανάληψη αγωνίστηκε ο Κάσπερ Χοράτσκα, ο οποίος κι αυτός με την σειρά του έδειξε την ετοιμοτήτα και έστειλε μηνύματα στον Χένινγκ Μπεργκ ότι είναι εδώ και όποτε τον χρειαστεί θα είναι πανέτοιμος να βοηθήσει.

Πάντως αυτό που κρατάμε είναι ότι, η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει υπεραριθμία στην θέση του άσσου και πέντε πολύ καλούς τερματοφύλακες τους Φαμπιάνο, Κωνσταντίνο Παναγή, Χαράλαμπο Κυριακίδη, Κάσπερ Χοράτσκα και Φράνσις Ουζόχο που όποτε τους χρειαστεί η ομάδα μπορού να βοηθήσουν.

 

Πλέον εναπόκειται στον προπονητή τερματοφυλάκων, τον Ανδρέα Λουγκρίδη, αλλά και τον Χένινγκ Μπεργκ και τους συνεργάτες του, για το πως θα διαχειριστούν τους πέντε τερμαφύλακες στα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν σε Κύπρο (πρωτάθλημα – κύπελλο), αλλά και στην Ευρώπη.

Δείτε τις αποκρούσεις από το χθεσινό φιλικό: