Home TOP NEWS Περιμένει περισσότερα από τον εαυτό του, το ίδιο κι εμείς

Περιμένει περισσότερα από τον εαυτό του, το ίδιο κι εμείς


Μπήκε στο δεύτερο μισό της περσινής χρονιάς στην ΟΜΟΝΟΙΑ και είχε δυναμική παρουσία. Η συμβολή του ήταν καθοριστική, σημείωσε πολύ σημαντικά γκολ, 8 συνολικά, στην πορεία μας προς τον τίτλο.

Ήρθε στην ομάδα από ένα πρωτάθλημα χαμηλότερης δυναμικότητας, έπαιξε χωρίς ιδιαίτερη προετοιμασία κι όμως ανταποκρίθηκε.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε το καλοκαίρι έδωσε υπόσχεση στον εαυτό του αλλά και στον κόσμο της ομάδας λέγοντας: «Σίγουρα μπορώ πολύ καλύτερα. Ήρθα εδώ χωρίς προετοιμασία και είναι δύσκολο όταν δεν ακολουθήσεις το κυρίως μέρος της προετοιμασίας με την ομάδα. Όμως στα αγώνες που έπαιξα είχα και κακά παιχνίδια, κατά την άποψη μου, όμως βάζω πάντα ψηλά τον πήχη. Μπορώ πολύ καλύτερα και όταν περάσω από τη διαδικασία της προετοιμασίας πιστεύω ότι θα είμαι πολύ πολύ καλύτερος».

Άρχισε πολύ καλά φέτος. Σε εκείνο το φιλικό με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο, ήταν πρωταγωνιστής και σκόρερ. Η αλήθεια είναι πως περιμέναμε στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν να κάνει τη διαφορά. Είχε την ατυχία να τραυματιστεί πριν το παιχνίδι με τη Φλόρα, έμεινε λίγο πίσω και τώρα είναι που θα πρέπει να αρχίσει να επανέρχεται.

Χθες περιμέναμε όλοι, σίγουρα και ο προπονητής του, πολύ περισσότερα πράγματα. Ο Τσέποβιτς μπορεί να αποτελέσει παίκτη κλειδί, η ομάδα εξαρτάται από τη δική του καλή παρουσία και το γκολ του και θέλουμε να τον δούμε στη συνέχεια, αυτά που περιμένει και ο ίδιος από τον εαυτό του, να τα κάνει πράξη.