Home TOP NEWS Πρέπει να ζήσουμε με αυτό και να το διαχειριστούμε

Πρέπει να ζήσουμε με αυτό και να το διαχειριστούμε


Άμα είσαι πετυχημένος έχεις και ποδοσφαιριστές στις Εθνικές τους ομάδες. Αυτό είπε χθες βράδυ ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας, Ανδρέας Δημητρίου, και έχει απόλυτο δίκαιο. Η ομάδα μας είναι αυτή που παραχωρεί στις Εθνικές ομάδες της Κύπρου τον μεγαλύτερο όγκο παικτών, έχει διεθνείς σε χώρες Ευρωπαϊκές και Αφρικανικές. Αυτό σίγουρα μας κάνει περήφανους.

Είναι κάτι με το οποίο θα ζήσουμε, δεν θα αλλάξει και δεν θέλουμε να αλλάξει. Είναι βεβαίως κάτι που πρέπει και ο προπονητής μας να βρει τρόπο να διαχειριστεί. Χθες η ομάδα μπήκε στο γήπεδο για να δώσει αγώνα ντέρμπι και ενώ είχαν μεσολαβήσει σχεδόν δύο εβδομάδες με 16 παίκτες να απουσιάζουν από τις προπονήσεις.

Αυτό θα συμβεί τον Νοέμβριο, τον Οκτώβρη και θα συμβαίνει όποτε υπάρχουν διεθνείς αγώνες. Έχει πολύ μεγάλη σημασία να σταθεροποιήσει η ομάδα το αγωνιστικό της πρόσωπο, να αφομοιώσουν και οι νεοφερμένοι στον απολυτο βαθμό τη φιλοσοφία του παιχνιδιού, ώστε να μην επηρεάζεται ιδιαίτερα στα διαστήματα που οι ποδοσφαιριστές της θα απέχουν.