Home TOP NEWS Ξεχώρισαν τρεις ποδοσφαιριστές οι Καζάκοι!

Ξεχώρισαν τρεις ποδοσφαιριστές οι Καζάκοι!

Όπως και στην ΟΜΟΝΟΙΑ, έτσι και στην Καϊράτ όλοι ζουν κι αναπνέουν για τον αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης που θα γίνει στο Καζακστάν.


Η πρώτη μας αντίπαλος στους ομίλους του Europa Conference League μέσα από την ιστοσελίδα της δίνει κάποιες πληροφορίες όσον αφορά την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Συγκεκριμένα αναφέρονται στην βαθμολογία της ομάδας μας στην ΟΥΕΦΑ, για το πως έφτασε στους ομίλους του Conference League, για το τι έκανε πέρσι στην Ευρώπη, αλλά και στα ρεκόρ στην Ευρώπη.

Επίσης οι της Καϊράτ στην ανάλυση τους ξεχώρισαν και τρεις ποδοσφαιριστές της ομάδας μας και πιο συγκεκριμένα τους Τζιωνή, Χούμποτσαν και Φαμπιάνο, μάλιστα για τους δύο τελευταίους έκαναν ιδιαίτερη αναφορά.

Ποδοσφαιριστές που ξεχωρίζου στην ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ο τερματοφύλακας Φαμπιάνο (πρώην τερματοφύλακας της Πόρτο, έχασε τον ανταγωνισμό από τον Κασίγιας) και ο πρώην παίκτης της Ζενίτ, Τόμας Γκουμπόχαν. Εκτός από διακεκριμένους βετεράνους, ο σύλλογος έχει πολλούς παίκτες από την εθνική ομάδα της Κύπρου: ο εξτρέμ Μαρίνος Τσιώνης αποτελεί έναν ιδιαίτερο κίνδυνο”.