Home TOP NEWS Αν δεν κερδίσουμε την Ανόρθωση καμία… υπολογιστική δεν μας σώζει φέτος

Αν δεν κερδίσουμε την Ανόρθωση καμία… υπολογιστική δεν μας σώζει φέτος


Έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα βαθμολογικά δεδομένα, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να βρίσκεται σήμερα στην ένατη θέση της βαθμολογίας, μαζέυοντας μόλις 7 βαθμούς σε 6 αγώνες, το κάθε παιχνίδι είναι πλέον τελικός.

Πολλές φορές λέμε πως ο απολογισμός γίνεται στο τέλος όμως αν γίνει αυτή τη στιγμή μία αποτίμηση των όσων έχει πράξει η ΟΜΟΝΟΙΑ, από την  αρχή του πρωταθλήματος, εύκολα γίνεται αντιληπτο πως, δεν είναι μακριά η μέρα που θα αναγκαστούμε να μιλήσουμε για αναθεώρηση στόχων.

Και δυστυχώς, αν συνεχίσουμε έτσι, θα πρέπει να τοποθετούμε το ταβάνι μας ολοένα και πιο κάτω. Δηλαδή από το στόχο της κατάκτησης του τίτλου, στην έξοδο στην Ευρώπη, στην είσοδο στην πρώτη εξάδα και πάει λέγοντας…

Η ομάδα δεν πείθει. Τα δύσκολα παιχνίδια είναι μπροστά μας, όχι πως υπάρχει εύκολο παιχνίδι σε ένα πρωτάθλημα όπως το φετινό, όμως το να υπολείπεσαι τους αγώνες με ΑΕΛ, Ανόρθωση, Αποέλ και Άρη μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου τότε εύκολα μπορεί να πάει το μυαλό σε άσχημα σενάρια.

Πάμε προς το παρόν για… restart στο ματς με την Ανόρθωση, η οποία επίσης καίγεται για βαθμούς και αν δεν έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα τότε λυπούμαστε να αναφέρουμε πως ούτε η… υπολογιστική δεν θα μπορεί να αποτελεί επιχείρημα για την παραμονή στον στόχο που τέθηκε στην αρχή της περιόδου.