Home TOP NEWS Αυτά βγαίνουν ως συμπέρασματα από την ανακοίνωση

Αυτά βγαίνουν ως συμπέρασματα από την ανακοίνωση


Είναι δεδομένο πως καμία εμπλοκή δεν έχει το Σωματείο στα όσα οι δύο άντρες, Στάυρος Παπαστάυρου – Γιάννης Χριστοδούλου, διαβουλεύονται ώστε να γίνει μεταβίβαση του πακέτου των μετοχών της ποδοσφαιρικής εταιρείας. Για αυτό άλλωστε το σωματείο ζητά από τον πρόεδρο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Παπασταύρου, ενημέρωση.

Το δεύτερο που βγαίνει αβίαστα ως συμπέρασμα είναι πως ακόμη δεν φαίνεται να προκύπτει καμία συμφωνία, παρά τα όσα λέγονται και γράφονται τις τελευταίες μέρες. Είναι δεδομένο πως η διαπραγμάτευση αυτή τη στιγμή είναι ακόμη σε εξέλιξη.

Τέλος το σωματείο θέλησε μέσω της ανακοίνωσης του να ευχαριστήσει τόσο τον Παπασταύρου για τα όσα έδωσε αυτή την τριετία και κάτι, στην ΟΜΟΝΟΙΑ ενώ την ίδια στιγμή φαίνεται, μέσα από την αναφορά που κάνει στην ανακοίνωση, να κρατάει και μία θετική στάση ως προς τον Τζον Χριστοδούλου λέγοντας…  «Με την ευκαιρία αυτή, θα θέλαμε να επαναβεβαιώσουμε τη βαθιά εκτίμηση μας σε όσους προσφέρουν στην Ομόνοια, αλλά και σε όσους επιθυμούν να προσφέρουν στην Ομόνοια».

Το επόμενο διάστημα αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφού το σωματείο δεσμέυτηκε να ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας για ότιδήποτε σημαντικό προκύψει.

Εδώ η ανακοίνωση του Σωματείου