Home TOP NEWS Αυτοί που, τέλος του Νιόβρη, είναι ελέυθεροι να διαπραγματευτούν

Αυτοί που, τέλος του Νιόβρη, είναι ελέυθεροι να διαπραγματευτούν


Ειναι πολλά τα συμβόλαια τα οποία εκπνέουν στο τέλος της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου. Οι συμβάσεις μάλιστα έχουν διάρκεια μέχρι το τέλος Μαϊου.

Θα πρέπει μάλιστα να ληφθεί υπόψιν πως, με έξι μήνες ή λιγότερους να παραμένουν σε μια υπάρχουσα σύμβαση για παίκτες ηλικίας 23 ετών και άνω, αυτοί είναι ελεύθεροι να διαπραγματευτούν με άλλους συλλόγους και να υπογράψουν νομότυπα προσύμφωνο.

Οι δύο ποδοσφαιριστές των οποίων εκπνέουν τα συμβόλαια και δεν έχουν δικαίωμα στην παρούσα φάση να προχωρήσουν σε ανοικτές διαπραγματεύσεις με άλλη ομάδα είναι οι Παναγιώτου και Χοράτσκα, λόγω ηλικίας.

Από τον ερχομενο Δεκέμβριο 12 παίκτες είναι ελεύθεροι να μπουν σε διαδικασία διαπραγματεύσεων με όποια ομάδα επιθυμούν. Πρόκειται για τους Γκόμεθ, Ασάντε, Λέτσιακς, Χούμποτσαν, Ντούρις, Τσέποβιτς, Ντίσκερουντ, Μποτεάκ, Παπουλή, Λανγκ, Κίκο και Σέχου.

Ο Ιγιάγι διατηρεί συμβόλαιο με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Είναι σίγουρα σε εγρήγορση η ομάδα προγραμματισμού αυτό το διάστημα και θα πρέπει να αναμένουμε σύντομα κάποιες εξελίξεις σε ότι αφορά στο κομμάτι των ανανεώσεων.