Home TOP NEWS Επιστρέφει τον Γεννάρη και ισχυροποιεί την επίθεση μας

Επιστρέφει τον Γεννάρη και ισχυροποιεί την επίθεση μας


Τον περασμένο Απρίλη, στον αγώνα του δεύτερου γύρου απέναντι στον Ολυμπιακό στο ΓΣΠ, ο Ερνέστ Ασάντε τραυματίστηκε σοβαρά. Υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και μηνίσκου και η εκτίμηση για την επιστροφή τοποθετήθηκε χρονικά στους 6-8 μήνες.

Ο Γκανέζος έχει αποθεραπευτεί πλήρως, γυμνάζεται με την ομάδα ακολουθώντας κανονικά μέρος του προγράμματος των προπονήσεων και υπολογίζεται πως μέσα στον επόμενο μήνα θα μπορεί να ανεβάσει και το ρυθμό του σε φουλ ένταση. Μάλιστα θα μπορούσε να μπει στο γήπεδο να παίξει πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων αν ήταν δηλωμένος κανονικά στον κατάλογο Α’ των ξένων.

Άλλαξαν τα πλάνα μετά την έλευση του Ουζόχο και θα πρέπει τώρα να περιμένει μέχρι τον Γεννάρη οπόταν και θα δηλωθεί για να μπορέσει να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως θα αποτελέσει επιλογή για τον Χένιγνκ Μπεργκ από την 1η Ιανουαρίου. Προσμένει κι ο ίδιος αυτή τη στιγμή, έχει να δώσει πολλά στην ομάδα και θέλει πολύ να μπει και να βοηθήσει στην προσπάθεια μας για κατάκτηση του πρωταθλήματος και φέτος.

Βέβαια για να δηλωθεί ο Ασάντε θα πρέπει να αφαιρεθεί ποδοσφαιριστής από τη λίστα και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα επιλέξει να κάνει ο προπονητής.