Home TOP NEWS Δεν άνοιξε τα χαρτιά του… θέλουμε να μας εκπλήξει!

Δεν άνοιξε τα χαρτιά του… θέλουμε να μας εκπλήξει!


Δεν άνοιξε τα χαρτιά του ο Χένινγκ Μπεργκ χθες βράδυ, αν και ερωτήθηκε από τους αθλητικογράφους για τυχόν αλλαγές σε πρόσωπα και σχήμα. Ήταν αναμενόμενο. Κράτησε τις σκέψεις του για τον εαυτό του αν και σίγουρα διαφοροποιήσεις σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα θα γίνουν.

Θέλουμε πάντως να δούμε τον Μπεργκ να μας εκπλήσσει απόψε και όποιους κι αν επιλέξει να βγάλουν στο γήπεδο μία καλή αγωνιστική εικόνα και να μπορέσουν να είναι στο παιχνίδι απαιτητικοί και διεκδικητικοί.

Από τη στιγμή που απέναντι μας θα έχουμε μία ομάδα η οποία θα επιδιώξει να επιβάλει το παιχνίδι της, αναμένουμε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ θα κάνει παιχνίδι αναμονής και θα προσπαθήσει να κτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Αν αυτό είναι το σκεπτικό του Μπεργκ τότε πιθανολογούμε πως θα δούμε τους ποδοσφαιριστές που μπορούν να αναταποκριθούν σε αυτό το στυλ παιχνιδιού. Δηλαδή οι ταχείς παίκτες της ομάδας να επιλεγούν στην εντεκάδα.

Ενδέχεται πάντως να αλλάξει και το σχήμα του ο Νορβηγός και από το 4-2-3-1 να πάει στο 5-3-2. Ένας σχηματισμός που δίνει την ευελιξία τόσο όταν χρειαστεί να αμυνθείς μαζικά αλλά και όταν θελήσεις να επιτεθείς.

Θα δούμε τι θα επιλέξει απόψε ο Μπεργκ. Αργότερα θα κάνουμε και την πρόβλεψη μας για την εντεκάδα.