Home TOP NEWS Φρεσκάρει ξανά την ομάδα ο Μπεργκ

Φρεσκάρει ξανά την ομάδα ο Μπεργκ


Μετά τις υποχρεώσεις τους με τις Εθνικές ομάδες, οι ποδοσφαιριστές που απουσίασαν τις μέρες που προηγήθηκαν του παιχνιδιού με τον Απόλλωνα, έμειναν στον πάγκο είτε αγωνίστηκαν για μικρό διάστημα στο παιχνίδι. Με εξαίρεση τον Λαγνκ ο οποίος ήταν βασικός, οι υπόλοιποι διεθνείς μάλλον πήραν ανάσες.

Ο Χένινγκ Μπεργκ αναμένεται ότι θα κάνει ξανά διαχείρηση του δυναμικού του θέλοντας από τη μία να παρατάξει μία όσο πιο φρέσκια ομάδα γίνεται στη Βασιλεία και από την άλλη να μην σκορσάρει υπερβολικά κάποιους ποδοσφαιριστές ενόψει και της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Με αυτό το σκεπτικό ίσως μπορούμε να κάνουμε κάποιες προβλέψεις για τους παίκτες που θα αγωνιστούν από την αρχή την Πέμπτη. Για παράδειγμα ο Παναγιώτου διεκδικεί με αξιώσεις θέση στην εντεκάδα. Το ίδιο και ο Σέχου. Ο Παπουλής δεν ήταν βασικός προχθές και μάλλον θα επιλεγεί από τον Μπεργκ.

Δεν αποκλείεται να δούμε βασικούς τους Κύπριους Τζιωνή, Λοϊζου και Κακουλλή στο Σεντ Γιάκομπς Παρκ ενώ θέση στην εντεκάδα διεκδικεί και ο Ψάλτης.

Ενδέχεται να δούμε τον Μπεργκ να αλλάζει και το σύστημα του παίζοντας με 3 πίσω στην άμυνα και δύο φουλ μπακ στα άκρα. Θα αναμένουμε να δούμε ποιοι θα ταξιδέψουν στην Ελβετία και ποιοι θα μείνουν πίσω αφού είχαμε και δύο παίκτες που αποκόμισαν μικροτραυματισμούς κόντρα στον Απόλλωνα, ο Ζαχαρίου και ο Μιξ.