Home TOP NEWS Μπεργκ: «Ήταν βήμα πίσω.. δεν ήμασταν αρκετά καλοί για να κερδίσουμε »

Μπεργκ: «Ήταν βήμα πίσω.. δεν ήμασταν αρκετά καλοί για να κερδίσουμε »


Οι τοποθετήσεις του Μπεργκ στη διάσκεψη τύπου:

Είπε αρχικά: Δεν ήταν το αποτέλεσμα που θέλαμε. Δεν ήταν ούτε η απόδοση που θέλαμε. Δεν μπορέσαμε να φτάσουμε στο καλό μας επίπεδο. Δεν πολησιάσαμε καν αυτά που κάναμε με Απόλλωνα και Βασιλεία και τιμωρηθήκαμε. Δεν είμαστε αρκετά καλοί για να κερδίσουμε.

Αν υπάρχει εξήγηση για την απόδοση και τη διαφορά των 10 βαθμών από την κορυφή:  Δεν μας αρέσει να είμαστε τόσο πίσω, 10 βαθμούς, όμως ο στόχος μας παραμένει ο ίδιος. Δεν θέλω να δώσω δικαιολογίες, πρέπει να δέχτούμε ότι σήμερα δεν ήμασταν καλοί, μπορούμε να είμαστε καλύτεροι από αυτό που δείξαμε σήμερα.

Είχε ένα ημίχρονο να αντιδράσει όμως δεν φτιάξαμε ευκαιρίες: Όπως είπα δεν θέλω να δικαιολογούμαι. Στο τέλεος της ημέρας δεν ήμασταν τόσο καλοί, δεν φτιάξαμε ευκαιρίες, δεν βάλαμε πίεση στον αντίπαλο και είναι κάποια πράγματα που πρέπει να δουλέψουμε. Ήταν βήμα πίσω σε σχέση με την απόδοση μας στα τελευταία δύο παιχνίδια.

Αν θα γίνουν αλλαγές στα επόμενα παιχνίδια: Αλλάζουμε κάποιες φορές τον σχηματισμός μας. Σήμερα τον αλλάξαμε κατά τη διάρκεια του αγώνα ώστε να γίνουμε καλύτεροι. Μερικές φορές αλλάζουμε πάικτες και κάποιες φορές σχηματισμό. Πρέπει να βρούμε τι είναι καλύτερο για την ομάδα.