Home TOP NEWS Post Game: Η πρωταθλήτρια αγνοείται…

Post Game: Η πρωταθλήτρια αγνοείται…


Νούμερα που προκαλούν κατάθλιψη καταγράφει μέχρι στιγμής, από το ξεκίνημα της χρονιάς, η ομάδα. 17 παιχνίδια από την αρχή της περιόδου, μόλις 4 νίκες. H OMONOIA σε έξι παιχνίδια στο πρωτάθλημα πέτυχε μόλις 5 τέρματα και δέχθηκε έξι.

Η χθεσινοβραδινή ήττα από την ΠΑΕΕΚ ήταν το επιστέγασμα της γενικότερης παρουσίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, η οποία μέχρι στιγμής παίρνει βαθμό απροβίβαστο.

Χθες η ομάδα μπήκε στο γήπεδο κουβαλώντας την ταμπέλα του απόλυτου φαβορί και όλοι θεωρήσαμε πως ήταν μία καλή ευκαιρία να κολλήσουμε δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα, να αναπνεύσουμε βαθμολογικά ανεβάζοντας τη συγκομιδή μας και να σκαρφαλώσουμε κάποιες θέσεις στον πίνακα. Αντί αυτού, η ήττα από την ΠΑΕΕΚ μας ρίχνει στην 9η θέση.

Χθες οι ποδοσφαιριστές μπήκαν με διάθεση στο γήπεδο. Η πρόθεση τους να κυριαρχήσουν στον αγωνιστικό χώρο φάνηκε, φάνηκε όμως σε ακόμα ένα ματς και η αδυναμία της ομάδας να δημιουργήσει ευκαιρίες.

Ευθύνες σαφώς έχει ο προπονητής, ο οποίος πάντως χθες βράδυ δεν αναφέρθηκε σε αυτές, αφού κάποιες επιλογές του είναι χωρίς λογική. Για παράδειγμα η παρουσία του Χούμποτσαν στο άκρο της δεξιάς πλευράς της άμυνας, σε παιχνίδι στο οποίο ξέρουμε πως πρέπει να επιτεθούμε, ήταν άστοχη.

Φωνάζει εδώ και καιρό το γεγονός πως ο Γκόμεθ πλέον δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος και πλέον μόνο ως ρολίστας μπορεί να προσφέρει, όχι ως ο βασικός κεντρώος σου.

Χθες πάλι δεν χρησιμοποιήθηκε ο Ιγιάγι ενώ τον ρόλο του Ντούρις στην ομάδα δεν τον καταλαβαίνουμε.

Όσο για αυτούς που επιλέγονται από τον Νορβηγό… η απόδοση τους είναι σαφώς κάτω από τις πραγματικές τους δυνατότητες. Δεν θα αναφερθούμε ατομικά σε κάθε ποδοσφαιριστή αφού η εικόνα της ομάδας μιλάει από μόνη της.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ φέτος ακροβατεί σε κάθε της παιχνίδι, δείχνει να έχει χάσει την αξιοπιστία που κουβαλούσε πέρσι ως ομάδα και αν δεν αλλάξει τότε θα μιλάμε στο τέλος για τη μεγαλύτερη αρνητική έκπληξη της χρονιάς.