Home TOP NEWS Ολοκληρώνουν επί Κυπριακού εδάφους και ετοιμάζουν αποσκευές

Ολοκληρώνουν επί Κυπριακού εδάφους και ετοιμάζουν αποσκευές


Μπροστά στην ομάδα μας ξεπροβάλλει ένα Ευρωπαϊκό παιχνίδι πρόκληση. Η αναμέτρηση με τη Βασιλεία στο Σεντ Γιάκομπς Παρκ είναι από τη μία κομβικό καθώς το αποτέλεσμα του θα καθορίσει αν θα διατηρήσουμε πιθανότητες διάκρισης στον όμιλο, και από την άλλη ιστορικό αφού θα τεθούμε αντιμέτωποι με την πιο πετυχημένη Ελβετική ομάδα των τελευταίων πολλών χρόνων.

Η πίστη πάντως για μία καλή παρουσία και, γιατί όχι, για ένα καλό αποτέλεσμα υπάρχει. Η ψυχολογία μετά την επιτυχία στο πρωτάθλημα είναι ανεβασμένη και όλοι ανυπομονούν για το παιχνίδι της Πέμπτης.

Η ομάδα θα πραγματοποιήσει το απόγευμα την τελευταία της προπόνηση στο «Ηλίας Πούλλος» πριν την αυριανή αναχώρηση για Βασιλεία. Μποτεάκ και Κούσουλος είναι τραυματίες, κάποια προβλήματα αντιμετώπισαν στον αγώνα με τον Απόλλωνα οι Μιξ και Ζαχαρίου και θα πρέπει να περιμένουμε για να δούμε ποιοι υπολογίζονται και ποιοι όχι. Επιστρέφει ο Σέχου ο οποίος είναι τιμωρημένος στο πρωτάθλημα.

Παρά το γεγονός ότι δεν υπήρξαν πολλές μέρες προετοιμασίας για τον αγώνα, ο Χένινγκ Μπεργκ έχει ήδη κατά νου πως θα παρατάξει την ομάδα αύριο στοχεύοντας στο θετικό αποτέλεσμα.