Home TOP NEWS Πρόβλεψη ενδεκάδας με Απόλλωνα

Πρόβλεψη ενδεκάδας με Απόλλωνα

Για την πιο σημαντική “μάχη” του πρωταθλήματος μέχρι την επόμενη είναι έτοιμοι άπαντες στην ΟΜΟΝΟΙΑ.


Οι “πράσινοι” το απόγευμα (17:00) θα φιλοξενήσουν στο “σπίτι” τους, μπροστά από τον κόσμο τους τον Απόλλωνα, έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη που θα βάλει ξανά την ομάδα μας στον σωστό δρόμο, σε αυτόν των επιτυχίων.

Το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ λοιπόν θα μεταβεί το απόγευμα στο ΓΣΠ για να διεκδικήσει τη νίκη στο δεύτερο ντέρμπι της φετινής σεζόν, έχοντας στην αποστολή του συνολικά 22 ποδοσφαιριστές. Εκτός έμειναν οι τραυματίες, Γιάννης Κούσουλος, Έρικ Μποτεάκ και ο τιμωρημένος, Αμπντουλαχί Σέχου.

Ο Φουάντ Μπασίρου που αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα που τον κράτησε εκτός στα τελευταία παιχνίδια, εκμεταλλεύτηκε την διακοπή του πρωταθλήματος, ανέβασε στροφές και τέθηκε ξανά στην διάθεση του Χένινγκ Μπεργκ.

Όσον αφορά την πρόβλεψη μας για την ενδεκάδα η οποία γίνεται πάντα με αρκετές επιφυλάξεις, ο Χένινγκ Μπεργκ αναμένεται ότι θα παρατάξει την ομάδα μας ξανά με το 4-4-2.

Μια πιθανή ενδεκάδα που αναμένουμε να δούμε είναι:

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Φαμπιάνο. Πιο μπροστά του στην αμυντική γραμμή θα πάρουν θέση οι Γιούστε και Λανγκ και στα δύο άκρα θα κινούνται ο Λέτσιακς (αριστερά) και ο Χούμποτσαν (δεξιά).

Στην μεσαία γραμμή αναμένεται να πάρουν θέση οι Φουάντ Μπασίρου και Γιόρντι Γκόμεθ και στα δύο άκρα οι Μιξ Ντίσκερουντ και Λοίζου.

Τέλος στην επιθετική γραμμή ο Μπεργκ αναμένεται να επιλέξει να παρατάξει την ομάδα σήμερα με δίδυμο τους Ατιέμγουε και Κακουλλή.