Home TOP NEWS Θέλει τη νίκη για να κάνει το… μεγάλο Restart!

Θέλει τη νίκη για να κάνει το… μεγάλο Restart!

Η ομάδα μας φιλοξενεί στις 17:00 στο ΓΣΠ, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA, τον Απόλλωνα. παιχνίδι στο οποίο θα επιδιώξει το μεγάλο Restart, δηλαδή να κάνει μια καλή εμφάνιση και να πάρει τη νίκη που την αγνοεί εδώ και τρία παιχνίδια σε Κύπρο και Ευρώπη.


Εδώ που έχουν φτάσει λοιπόν τα πράγματα, η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι αναγκασμένη να κατεβεί σήμερα στο γήπεδο με μοναδικό στόχο τη νίκη. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή και αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι στο «Ηλίας Πούλος».

Με τα υπάρχοντα δεδομένα, το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ είναι γεγονός ότι, θα πάει στην σημερινή δύσκολη αναμέτρηση με τον Απόλλωνα, για να διεκδικήσει τη νίκη που θα το βάλει και πάλι στις σωστές ράγες και θα το ανεβάσει ψυχολογικά μετά και τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα σε Κύπρο και Ευρώπη.

Είναι σίγουρο ότι, οι ποδοσφαιριστές του Χένινγκ Μπεργκ θα πρέπει κόντρα στον πρωτοπόρο Απόλλωνα να ανεβάσουν αρκετά την απόδοση τους σε σχέση με το τι βλέπαμε μέχρι τώρα, έτσι ώστε να μπορέσει η ΟΜΟΝΟΙΑ να διεκδικήσει κάτι από το ματς και που θα της επιτρέψει να κάνει μια νέα αρχή στο πρωτάθλημα.

Ενδεχόμενη επιτυχία λοιπόν σε ένα ντέρμπι όπως αυτό με τον Απόλλωνα, θα αποφέρει μια μεγάλη νίκη που θα βοηθήσει κυρίως στον τομέα της ψυχολογίας. Επίσης, θα δώσει αέρα και αυτοπεποίθηση στους ποδοσφαιριστές ενόψει και της δύσκολης συνέχειας, κάτι που είναι αναγκαίο.