Home TOP NEWS Επιστροφή στις νίκες και… να πείσει ξανά ότι μπορεί!

Επιστροφή στις νίκες και… να πείσει ξανά ότι μπορεί!

Η ομάδα μας επιβάλλεται άμεσα να επανέλθει στις επιτυχίες σε πρωτάθλημα αλλά και στην Ευρώπη.


Άπαντες που απαρτίζουν το ποδοσφαιρικό τμήμα θα πρέπει να βρουν τι πάει λάθος και τις λύσεις, έτσι ώστε η ομάδα να αρχίσει να ανεβάζει την απόδοσή της, αλλά κυρίως να βρεθεί ξανά στο δρόμο των επιτυχιών.

Η μέχρι τώρα πορεία της ομάδας μας, αλλά και γενικότερα η εικόνα που βγάζει σε κάθε παιχνίδι της δεν πείθει και εκεί θα πρέπει να εστιαστεί η προσπάθεια όλων στο “Ηλίας Πούλλος”, να διορθωθούν δηλαδή τα κάκως έχοντα κείμενα και η ΟΜΟΝΟΙΑ να αρχίσει τον παλιό της καλό της εαυτό.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ λοιπόν, από το επόμενο κιόλας παιχνίδι στο πρωτάθλημα που θα είναι κόντρα στον Εθνικό Άχνας, θα πρέπει να βρεί τον τρόπο για να μπορέσει να φτάσει στο ζητούμενο που δεν είναι άλλο από τη νίκη, έτσι ώστε να πάρει βαθμολογική “ανάσα” και να μπορέσει να διατηρηθεί σε τροχιά διεκδίκησης του στόχου της.

Σίγουρα με τα σημερινά βαθμολογικά δεδομένα αλλά και το αγωνιστικό πρόσωπο που δείχνει η ομάδα μας σε κάθε παιχνίδι, φαντάζει δύσκολο το εγχείρημα της για την διατήρηση των κεκτημένων, ωστόσο καλείται να αρχίσει να παίρνει νίκες κι όπου αυτό την βγάλει.