Home SPORTS NEWS Μέσι: «Θα ήθελα κάποια στιγμή να επιστρέψω στην Μπαρτσελόνα, με πλήγωσαν τα...

Μέσι: «Θα ήθελα κάποια στιγμή να επιστρέψω στην Μπαρτσελόνα, με πλήγωσαν τα λόγια του Λαπόρτα»

Την επιθυμία του να επιστρέψει στη Βαρκελώνη και να αγωνιστεί ξανά με τους «μπλαουγκράνα», εξέφρασε ο Λιονέλ Μέσι.

Η ζωή στο Παρίσι δεν φαίνεται να είναι και ιδιαίτερα εύκολη για τον Αργεντινό αστέρα. Μετράει μόλις οκτώ συμμετοχές με την Παρί Σεν Ζερμέν, έχοντας πετύχει τρία γκολ και παραμένει σκιά του καλού εαυτού του.


Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στη «Sport», ανέφερε πως επιθυμία του είναι να επιστρέψει κάποια στιγμή στη Μπαρτσελόνα, καθώς δήλωσε πως θέλει να βοηθήσει την ομάδα από κάποιο άλλο πόστο.

«Μία επιστροφή στην Μπαρτσελόνα; Ναι… Το έχω πει πολλές φορές πως θα ήθελα να επιστρέψω κάποια στιγμή και να βοηθήσω την ομάδα. Θα ήθελα πολύ να είμαι τεχνικός διευθυντής. Δεν ξέρω εάν αυτό θα γίνει στην Μπαρτσελόνα. Αλλά θέλω να βοηθήσω και πάλι.

Κανείς από τον σύλλογο δεν μου ζήτησε να παίξω δωρεάν. Μείωσα τον μισθό μου στο 50% και ήθελα να βοηθήσω τον σύλλογο. Τα λόγια του Λαπόρτα με πλήγωσαν. Μου δημιούργησε αμφιβολίες που δεν άξιζα. Δεν έχω μιλήσει μαζί του από τότε που έφυγα.

Η Μπάρτσα ήταν πάντα ένας μεγάλος σύλλογος, ένας από τους καλύτερους στον κόσμο. Έχει μεγάλη ιστορία. Η Παρί έχει αυξηθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια. Συνεχίζει να μεγαλώνει και τώρα έχει τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο.

Ειλικρινά, μου λείπουν τα πάντα από τη Μπαρτσελόνα. Ήμουν στο ίδιο μέρος για πολύ καιρό, την ίδια ρουτίνα, τα ίδια αποδυτήρια που ήξερα από έξω, το προπονητικό κέντρο… κλπ. Ο τρόπος ζωής μου, γενικότερα μου λείπει. Το να φτάσουμε εδώ άλλαξε εντελώς τα πάντα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι, όμως. Σήμερα, όταν παρακολουθώ παιχνίδια της νιώθω ακόμα πράγματα. Θυμάμαι πράγματα στο Καμπ Νόου με τους οπαδούς. Είναι σαν να ξαναζώ πράγματα που έχουν ήδη συμβεί

Η Μπαρτσελόνα έχει εξαιρετική ομάδα και παίζει πολύ καλά. Προσπαθώ να τους παρακολουθώ όποτε μπορώ. Κάποιοι νεαροί παίκτες έχουν αρχίσει να εμφανίζονται, κυρίως ο Γκάβι. Θα είναι ακόμα καλύτερη ομάδα όταν επιστρέψουν Αγουέρο και Ντεμπελέ.

Η ομάδα θα παλεύει πάντα για τίτλους γιατί είναι ένας από τους καλύτερους συλλόγους στον κόσμο. Πάντα θα παλεύει για το πρωτάθλημα, είτε το κατακτήσει είτε όχι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 34χρονος επιθετικός των Παριζιάνων στην ισπανική εφημερίδα.

Πηγή:Gazzetta.gr