Home TOP NEWS Η εμφανής πρόθεση Μπεργκ, οι παλιοί και οι νέοι στα ντέρμπι… και...

Η εμφανής πρόθεση Μπεργκ, οι παλιοί και οι νέοι στα ντέρμπι… και ο κόσμος


Ολοκληρωτικό ροτέισον έκανε χθες βράδυ ο προπονητής μας. Το αναμέναμε άλλωστε αφού μας έχει συνηθίσει, να διαφοροποιεί εξολοκλήρου την εντεκάδα κατά τη μετάβαση της ομάδας από Κύπρο σε Ευρώπη και αντίστροφα. Και ο στόχος είναι προφανής. Να παρουσιάζει η ομάδα την απαραίτητη φρεσκάδα και στις δύο διοργανώσεις.

Τώρα μπροστά μας έχουμε το κλασικό ντέρμπι. Οι πλείστοι ποδοσφαιριστές μας ξέρουν τι εστί ΟΜΟΝΟΙΑ-Αποέλ αφού έζησαν αυτούς τους αγώνες την τελευταία διετία.

Θα είναι και για κάποιους το πρώτο τους αιώνιο ντέρμπι, με την κερκίδα που θα φιλοξενήσει τους οπαδούς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να είναι κατάμεστη -τουλάχιστον το κομμάτι που τους αναλογεί- και θα έχουν την ευκαιρία αυτοί οι παίκτες να ζήσουν την ένταση και το πάθος ενός τέτοιου αγώνα έχοντας και την επιπλέον ώθηση από τον κόσμο, για να φτάσουν στη νίκη.

Και ο Χένιγνκ Μπεργκ έδειξε χθες βράδυ τις προθέσεις του σε ότι αφορά στον επερχόμενο αγώνα. Τη Δευτέρα θα επιλεγούν στο αρχικό σχήμα ποδοσφαιριστές οι οποίοι, είτε έπαιξαν λίγο χθες βράδυ, είτε καθόλου. Βγαίνει μάλλον εύκολα η εντεκάδα για τον αγώνα εκτός κι αν ο Νορβηγός ετοιμάζει ξανά εκπλήξεις.

Ο στόχος μας είναι αδιαπραγμάτευτος, η πίστη μας στην ομάδα επίσης. Έμειναν άλλες δύο μέρες μέχρι τον αγώνα και εκφράζουμε ανεπιφύλακτα την πεποίθηση ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ θα μπει στο γήπεδο με αποφασιστηκότητα για να πράξει αυτό που όλοι περιμένουμε να δούμε.