Home TOP NEWS Ματς ιδιαίτερο, απέναντι σε αυτούς που τον αμφισβήτησαν

Ματς ιδιαίτερο, απέναντι σε αυτούς που τον αμφισβήτησαν


Όπως και να το κάνουμε, ένα παιχνίδι κόντρα στο Αποέλ ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη, μέρες πριν ξεκινήσει. Εμείς είχαμε την Ευρωπαϊκή υποχρέωση και μέχρι χθες βράδυ σκεφτόμασταν, θέλοντας και μη, τον αγώνα με την Καραμπάκ. Τώρα η προσοχή μας είναι στραμμένη στο ντέρμπι.

Είναι τέτοιος ο αγώνας που δίνει τεράστιο κίνητρο σε όλους, είναι τέτοια και τα βαθμολογικά δεδομένα που κάνει την αναμέτρηση ιδιαίτερα κρίσιμη. Περιμένουν και οι παίκτες τον αγώνα και θέλουν να δείξουν ετοιμότητα, την ποιότητα τους και να επιβληθούν του αντιπάλου τους.

Για τον τερματοφύλακα μας όμως είναι παιχνίδι ιδιαίτερο αφού μετά την επιστροφή του στην ΟΜΟΝΟΙΑ, είναι η πρώτη φορά που θα αντιμετωπίσει την προηγούμενη του ομάδα. Και θέλει ασφαλώς να δώσει απαντήσεις. Δέχθηκε πολύ μεγάλη κριτική στο διάστημα που έπαιξε στο Αποέλ, αμφισβητήθηκε η αξία του ως τερματοφύλακας και τώρα μπαίνει στο γήπεδο με τεράστια αποφασιστικότητα.

Ο Φράνσις άφησε πίσω του την ατυχία που του προέκυψε και παρουσιάζει πλέον ένα πρόσωπο πιο κοντά σε αυτό με το οποίο μας είχε πρωτοσυστηθεί , στην πρώτη του θητεία στην ομάδα μας. Είναι τεράστιος τερματοφύλακας, έχει σίγουρα ακόμη κάποιο δρόμο να διανύσει μέχρι να φτάσει στο τοπ επίπεδο του και είμαστε σίγουροι για αυτόν. Ήρθε η στιγμή να δουν και οι αντίπαλοι μας πόσο λάθος είχαν, στην άποψη που σχημάτισαν πέρσι για τον Νιγηριανό διεθνή τερματοφύλακα μας.