Home TOP NEWS Καιρός να σηκώσει κεφάλι!

Καιρός να σηκώσει κεφάλι!

Δύο παιχνίδια μέσα σε διάστημα λίγων ημερών ετοιμάζεται να δώσει για ακόμη μια φορά η ομάδα μας. Συγκεκριμένα την Πέμπτη (4/11) θα φιλοξενήσει την Βασιλεία στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Conference League και την Κυριακή(7/11) θα μεταβεί στο Δασάκι για το πολύ σημαντικό με τον Εθνικό Άχνας.


Δυστυχώς έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα στο πρωτάθλημα, με την ομάδα μας να είναι στα τελευταία σκαλοπάτια της βαθμολογίας με μόνο επτά βαθμούς, δεν αφήνει το περιθώριο στην τεχνική ηγεσία και στους ποδοσφαιριστές να σκεφτούν τον Ευρωπαϊκό αγώνα με την Βασιλεία.

Φυσικά δεν σημαίνει με το πιο πάνω ότι η ομάδα μας θα παρουσιαστεί στον αυριανό αγώνα με ψηλά τα χέρια. Το σίγουρο είναι ότι το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ θα παραταχθεί χωρίς άγχος και πίεση κόντρα στους Ελβετούς, άλλωστε ο ένας βαθμός που μάζεψε μέχρι στιγμής δεν αφήνει περιθώρια για διάκριση στον όμιλο.

Σίγουρα μια καλή εμφάνιση και βαθμολογικό όφελος κόντρα σε ένα δυνατό αντίπαλο όπως είναι η Βασιλεία θα “μπολιάσει” τους ποδοσφαιριστές με ψυχολογία ενόψει και της δύσκολης συνέχειας που έπεται στο πρωτάθλημα.

Όπως και να έχουν τα πράγματα η ομάδα μας καλείται να σηκώσει άμεσα κεφάλι και να υπενθυμίσει σε όλους την περσινή πολύ καλή ΟΜΟΝΟΙΑ που έφτασε πανάξια στην κατάκτηση του τίτλου. Η τεχνική ηγεσία καλείται να εμπνεύσει τους ποδοσφαιριστές και οι ίδιοι να αρχίσουν να βγάζουν εγωισμό, πάθος και ένταση στα παιχνίδια τους για να αρχίσουν να παίρνουν αποτελέσματα και βαθμούς που τόσο πολύ τους χρειάζεται η ΟΜΟΝΟΙΑ.