Home TOP NEWS Λογικά δεν αλλάζει τη συνταγή ο Μπεργκ…

Λογικά δεν αλλάζει τη συνταγή ο Μπεργκ…


Είδαμε πολύ καλά πράγματα την περασμένη εβδομάδα από την ΟΜΟΝΟΙΑ στο γήπεδο της Άχνας. Η επιβλητική εμφάνιση κόντρα στον Εθνικό ήρθε να επιβεβαιώσει την ποιότητα που διαθέτει αυτή η ομάδα, με τον Χένινγκ Μπεργκ να μένει απόλυτα ικανοποιημένος από τα όσα οι ποδοσφαιριστές του παρουσίασαν.

Η λογική λέει πως τίποτα δεν θα αλλάξει ο Νορβγηός, σε ότι αφορά στις αρχικές του επιλογές σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα. Βέβαια ενδεχομένως κάποια πράγματα να τον βάλουν σε σκέψεις. Όπως το γεγονός ότι ο Σέχου θα αργήσει περισσότερο από τους υπολοιπους διεθνείς να ενσωματωθεί στις προπονήσεις.

Ή το γεγονός ότι ο αρχηγός Γκόμεθ πήρε τις ανάσες του, παίζοντας τελευταία φορά στις 4 του μηνός κόντρα στην Βασιλεία. Επίσης η πολύ καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Ανδρόνικος Κακουλλής ίσως τον βάλει σε σκέψεις. Λαμβάνεται επίσης υπόψιν το γεγονός ότι ο Παπουλής ήταν βασικός στους αγώνες της Εθνικής με Ρωσία και Σλοβενία. Το ίδιο ισχύει και για τον Λανγκ που έπαιξε ενενηντάλεπτα με Σαν Μαρίνο και Πολωνία.

Λογικά δεν θα δούμε αλλαγές όμως με τα πιο πάνω δεδομένα, Κακουλλής, Γκόμεθ, Χούμποτσαν και Ψάλτης διεκδικούν θέση.