Home TOP NEWS Στα μεγάλα παιχνίδια πάντα βρίσκει τον τρόπο!

Στα μεγάλα παιχνίδια πάντα βρίσκει τον τρόπο!

Η συνολική εμφάνιση της ομάδας μας κόντρα στην Καραμπάχ, έφερε νέα χαμόγελα και κλίμα αισιοδοξία στις τάξεις των ποδοσφαιριστών, αλλά και των οπαδών της ομάδας μας.


Η συνολική εμφάνιση της ΟΜΟΝΟΙΑ κόντρα στους Αζέρους και μάλιστα μέσα σε μια “καυτή” έδρα όπως είναι το “Τοφίγκ Μπαχράμοφ” ήταν εξαιρετική και μας θύμισε κάτι από τις εμφανίσεις που συνηθίσαμε να βλέπουμε από τον καιρό που κάθεται ο Μπεργκ στον πάγκο της ομάδας μας.

Φυσικά όλα τα πιο πάνω για να έχουν αντίκρισμα θα πρέπει να υπάρξει συνέχεια και το σύνολο του Νορβηγού τεχνικού να πάρει τη νίκη στο αυριανό μεγάλο παιχνίδι κόντρα στον Αποέλ.

Από τον καιρό που βρίσκεται ο Μπεργκ στην άκρη του πάγκου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, οι  ποδοσφαιριστές μας έδειξαν ότι στα μεγάλα παιχνίδια στο πρωτάθλημα αν εξαιρέσουμε δύο – τρια από αυτά, έδειξαν ότι ξέρουν τον τρόπο όχι μόνο να ανταποκριθούν σωστά, αλλά και να πάρουν αποτελέσματα, κι αυτό αναμένουμε να πράξουν αύριο κι απέναντι στον “αιώνιο” αντίπαλο.

Οι ποδοσφαιριστές του Νορβηγού τεχνικού περιμένουμε λοιπόν να βάλουν όλα αυτά που χρειάζονται σε τέτοιου είδους παιχνίδια για να πάρουν αποτελέσματα. Το πάθος, η δύναμη και η θέληση είναι μερικά από αυτά κι αν τα βάλουν κι αύριο κόντρα στον Αποέλ, είμαστε βέβαιοι ότι η ομάδα μας θα καταφέρει στο τέλος της βραδιάς να φύγει από το ΓΣΠ με το θετικό αποτέλεσμα και τη νίκη που “διψάει” τόσο να πετύχει απέναντι στον “αιώνιο”.